Forum Replies Created

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Hello,
    Thanks for replying!

    I’ve had a look at single.php in Graphy as you suggest, and it says

    <?php get_sidebar(); ?>

    I’ve tried another theme, called Ashe, and it still presents the same error:

    Warning: include(/home/rockecom/public_html/helenbarrell.co.uk/wp-content/themes/ashe/single-sidebar.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rockecom/public_html/helenbarrell.co.uk/wp-includes/template-loader.php on line 74
    
    Warning: include(/home/rockecom/public_html/helenbarrell.co.uk/wp-content/themes/ashe/single-sidebar.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rockecom/public_html/helenbarrell.co.uk/wp-includes/template-loader.php on line 74
    
    Warning: include(): Failed opening '/home/rockecom/public_html/helenbarrell.co.uk/wp-content/themes/ashe/single-sidebar.php' for inclusion (include_path=':/usr/local/php70/lib/php') in /home/rockecom/public_html/helenbarrell.co.uk/wp-includes/template-loader.php on line 74

    I’m wondering if I need to reinstall WordPress on the site.

    This is single-sidebar.php….

    <?php
    /**
     * WP Post Template: Right Sidebar
     *
     * @package WordPress
     * @subpackage BadJohnny
     * @since BadJohnny 1.0
     */
    
    get_header(); ?>
    
    	<div id="primary" class="site-content">
    		<div id="content" role="main">
    
    			<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    
    				<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
    
    				<nav class="nav-single">
    					<h3 class="assistive-text"><?php _e( 'Post navigation', 'badjohnny' ); ?></h3>
    					<span class="nav-previous"><?php previous_post_link( '%link', '<span class="meta-nav">' . _x( '&larr;', 'Previous post link', 'badjohnny' ) . '</span> %title' ); ?></span>
    					<span class="nav-next"><?php next_post_link( '%link', '%title <span class="meta-nav">' . _x( '&rarr;', 'Next post link', 'badjohnny' ) . '</span>' ); ?></span>
    				</nav><!-- .nav-single -->
    
    				<?php comments_template( '', true ); ?>
    
    			<?php endwhile; // end of the loop. ?>
    
    		</div><!-- #content -->
    	</div><!-- #primary -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    Forgot to mention the hover in my review – really, really like that function!

    Hello James,

    Thanks for replying!

    Yeah, it’s all fixed now. I wish ASO had told me when I first asked how easy it was to move WP using Softaculous, but phew…. *massive sigh of relief*

    I’m not sure why the links broke, but I’ve re-entered the html and it’s doing what it should now. Hurrah!

    Resolved!

    I spoke to ASmallOrange again and they said that, because I installed it using Softaculous, it’s actually really simple to move it.

    I went to Softaculous, found WP, cloned the installation at essexandsuffolksurnames.co.uk/wp, then when it asked me where I wanted to install it, I just said essexandsuffolksurnames.co.uk

    And… it worked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    HALLELUJAH!!!!!!!!

    What a flippin’ faff that was, but it’s all ok now. And lord knows what happened earlier, but it’s no longer my concern. It’s loading a bit slow but that’s probs cos my connection as slowed down ridiculously and the poor site is trying to cache itself or what have you.

    But there are you, folk…. SOFTACULOUS c’est FABULOUS!

    I can’t get into wp/wp-admin anymore. I just get the front page of the “old” website (which is going to be the current website for quite some while…).

    The move has gone completely wrong so don’t click… nothing to see…. arrgghh…..

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)