Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 91 total)
  • Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi Rico,

    Do you have any hooks/filters that I can use to know when they have all completed updating?

    So I can add a temporary purge all…

    Hi Rico,

    What is causing the 1200px versions to fail?

    Hyflex

    (@hyflex)

    I can confirm changing it to 500px works, but I’d really like to be able to get the 1200px ones working…

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi Gustavo,

    All of them are setup exactly the same.

    – All domains are managed on Cloudflare
    – All domains are pointing the root & www. domains to the server IP
    – All domains are setup in cloudflare to point to /home/USERNAME/public_html/
    – All domains are mapped within the plugin like: https://i.imgur.com/1njXSud.png

    Yet the only one that’s not working is the company.training (not the real URL for obvious reasons) by which they simply load the homepage rather than the page they are supposed to be loading

    I have 12 domains setup, the 4 that aren’t working are the 4 that are using non-standard TLDs.

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by Hyflex.
    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by Hyflex.
    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hey,

    Thanks for that, that looks perfect! I’m surprised that the wp_enqueue_script doesn’t have the ability to add extra parameters by default.

    Which one of the two did you use?

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    @awordpresslife Nope, Still looking… my search was wrongly halted by @jdembowski’s incorrect movement of this post.

    It’s clearly a request for development help figuring out how to modify the wp_enqueue_script() function.

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi @takayukister,

    I had already read that and couldn’t see what was wrong. I had even searched and tried to find the answer on these forums but your replies to all of them was the exact same link which doesn’t help.

    By being short and just linking to a post, it doesn’t help the majority of users that have these issues which in return requires you to answer to even more posts.

    An answer like @dewdan provided is a better answer as it tells me what I’ve done wrong and whenever someone finds this they can look and solve their issue straight india.

    Thanks

    Forum: Plugins
    In reply to: [JSON API User] JSON-API
    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi @parorrey,

    Any reason you aren’t posting a copy to WordPress? It makes it so much easier to handle updates when it’s on the WordPress repo

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi,

    Anyone able to help with this as I still can’t find anything about using this wp_enqueue_script and adding more customization to the scripts.

    Jan Dembowski has in my opinion moved this to the wrong forum as this was specifically about using a WP function.

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    I disagree, this is specifically asking about adding parameters to an import of wp_enqueue_script.

    I simply added some example code and provided reasoning why.

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi Gustavo,

    That unfortunately isn’t an option because the plugin force re-orders the list of domains.

    My main site .com.au and even if I put the .com one at the top of the list and the .com.au one at the bottom it re-orders it so the main domain is back at the top of the list…

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi,

    That’s irrelevant to my issue, sorry for late reply.

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    Hi,

    1. In the case of 2, 3, 4 yes but if you have pagination set to 1 then it should be “Next Review” because the button loads a singular review at a time.

    2. Ok

    3. That’s only true for poorly coded themes, of which are rare and they’d already be having tons of css issues with multiple plugins/widgets… etc. The use of !important should used as little as often.

    You’re using some fairly unique classes for example .wp-google-list, a website is unlikely to have the same class already on their website and hardly anyone applies css to the actual element like div { font-weight: bold; }. So applying css to that class without !important would be fine for the vast majority of sites.

    Chances are most people who install the widget will want to change the appearance a little and they can do that easily then either with using !important themselves or by placing the css after your CSS loads.

    The current setup just makes it much harder for people to add personalization to the widget.

    If someone is adding custom css to the customizer and using !important, it’s going to override your css anyway.

    For example, I restyled it to: https://i.imgur.com/RhweupT.png as well as adding a “Based on xx reviews” (Unfortunately have to fill this is manually)

    4. It was just working, without me changing anything… I changed the settings to paginate 2 and its stopped working, reverted it back to 1 paginate but still broken… I’ll see what it does without being touched for 24 hr

    5. One more suggestion. I think you should have it so you can choose the data/time shown for for example I would get rid of the time completely and show the full date: 19th of June 2019

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    I forgot to mention a suggestion, I think you should add an option to individually test both the primary email and the fallback email option. 🙂

    Thread Starter Hyflex

    (@hyflex)

    @yehudah For example, both of the email transcripts below went through just fine, except for Post SMTP detecting one as failing even though it didn’t…

    The following email went through without any error:

    
    This is the conversation between Postman and the mail server. It can be useful for diagnosing problems. DO NOT post it on-line, it may contain your account password.
    
    https:oauth2://www.googleapis.com:443
    
    --Raw message follows--
    
    X-Mailer: Postman SMTP 1.9.8 for WordPress (https://wordpress.org/plugins/post-smtp/)
    X-WPCF7-Content-Type: text/html
    Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    From: Main Website <mainemail@website.com>
    Sender: mainemail@website.com
    To: hyflex@otherwebsite.com
    Reply-To: hyflex@otherwebsite.com
    Subject: Website Enquiry - Finding A Job
    Date: Thu, 21 Mar 2019 02:24:57 +0000
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Content-Disposition: inline
    MIME-Version: 1.0
    
    <!doctype html>=0A<html xmlns=3D"http://www.w3.org/1999/xhtml" dir=3D"lt=
    r" lang=3D"en-US">=0A<head>=0A<title>Website Enquiry</ti=
    tle>=0A</head>=0A<body>=0A<p><span style=3D"font-weight: bold; font-size=
    : 16px; text-decoration: underline;">From:</span> <span style=3D"font-st=
    yle: italic;">Ryan Dye</span> hyflex@otherwebsite.com</p>=0A<p><span style=
    =3D"font-weight: bold; font-size: 16px; text-decoration: underline; padd=
    ing-top: 20px;">Page Title:</span> <span style=3D"font-style: italic;">C=
    ontact Us - Ryan Test</span><br />=0A<span style=3D"font-weight: bold; f=
    ont-size: 16px; text-decoration: underline;">Page URL:</span> https://we=
    bsite.com/contact-us-test/<br />=0A<span style=3D"font-weight: b=
    old; font-size: 16px; text-decoration: underline;">Category:</span> <spa=
    n style=3D"font-style: italic;">Contact Form</span></p>=0A<p><span styl=
    e=3D"font-weight: bold; font-size: 16px; text-decoration: underline; pad=
    ding-top: 20px;">Message Body:</span></p>=0A<p>This is a test email, to=
     check if it's working or not! :)</p>=0A<p><span style=3D"font-weig=
    ht: bold; font-size: 16px; text-decoration: underline; padding-top: 20px=
    ; padding-bottom: 20px;">Attachment:</span> [file-379]</p>=0A<hr>=0A<spa=
    n style=3D"font-weight: bold; font-size: 12px; text-decoration: underlin=
    e;">Browser Details:</span></font> </p>=0A<pre>Mozilla/5.0 (Windows NT 1=
    0.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/72.0.3626=
    .121 Safari/537.36</pre>=0A</body>=0A</html>

    The following email went through ok, but it did throw an error:

    This is the conversation between Postman and the mail server. It can be useful for diagnosing problems. DO NOT post it on-line, it may contain your account password.
    
    https:oauth2://www.googleapis.com:443
    
    Do not know how to execute this type of object.
    
    --Raw message follows--
    
    X-Mailer: Postman SMTP 1.9.8 for WordPress (https://wordpress.org/plugins/post-smtp/)
    Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    From: Main Email <mainemail@website.com>
    Sender: mainemail@website.com
    To: hyflex@otherwebsite.com
    Reply-To: mailemail@website.com
    Subject: [Wordfence Alert] Problems found on website.com
    Date: Thu, 21 Mar 2019 01:40:24 +0000
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Content-Disposition: inline
    MIME-Version: 1.0
    
    <p>This email was sent from your website "Other Website" by the Wordfence=
     plugin.</p>=0A=0A<p>Wordfence found the following new issues on "Other=
    website".</p>=0A=0A<p>Alert generated at Thursday 21st of March 2019 at 01=
    :40:24 AM</p>=0A=0A<br>=0A=0A<p>See the details of these scan results on=
     your site at: https://website.com/wp-admin/admin.php?page=3DWordfenc=
    eScan</p>=0A=0A=0A=0A=0A=0A<p>Medium Severity Problems:</p>=0A<p>* The P=
    lugin "WP Statistics" needs an upgrade (12.6 -> 12.6.1).</p=
    >=0A<p>https://wordpress.org/plugins/wp-statistics/#developers</p>=0A=0A=
    <p>* The Theme "Bridge" needs an upgrade (17.2 -> 18.0.5).<=
    /p>=0A=0A=0A=0A=0A=0A=09<p>NOTE: You are using the free version of Wordf=
    ence. Upgrade today:</p>=0A=09=0A=09<ul>=0A=09=09<li>Receive real-time F=
    irewall and Scan engine rule updates for protection as threats emerge</l=
    i>=0A=09=09<li>Real-time IP Blacklist blocks the most malicious IPs from=
     accessing your site</li>=0A=09=09<li>Country blocking</li>=0A=09=09<li>=
    Two factor authentication</li>=0A=09=09<li>IP reputation monitoring</li>=
    =0A=09=09<li>Schedule scans to run more frequently and at optimal times<=
    /li>=0A=09=09<li>Access to Premium Support</li>=0A=09=09<li>Discounts fo=
    r multi-year and multi-license purchases</li>=0A=09</ul>=0A=0A=09<p>Clic=
    k here to upgrade to Wordfence Premium:<br><a href=3D"https://www.wordfe=
    nce.com/zz2/wordfence-signup/">https://www.wordfence.com/zz2/wordfence-s=
    ignup/</a></p>=0A=0A<p>No longer an administrator for this site? <a href=
    =3D"https://website.com/?_wfsf=3DremoveAlertEmail&jwt=3DeyJhbGciOiJIU=
    zI1NiIsiNS5cCI3IkpXpCJ9.eyJlbWFpbCI6IlJ5YW5AUmF0aW5nVGhlUmFjZXMuY29tIiwi=
    X2V4cCI6MTU1MzczNzIyNH0.W2Ud2dXY1XWpdrYvohoXKagOhMY7g1SKBJkbHtrKk5Y" tar=
    get=3D"_blank">Click here</a> to stop receiving security alerts.</p>=0A=
    =0A=0A

    I noticed even in the thread back https://wordpress.org/support/topic/do-not-know-how-to-execute-this-type-of-object/ you suggest it’s the host blocking something but there is no specifics…

    Also how does it make sense for the host to be blocking something when the emails are actually going through…

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by Hyflex.
Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 91 total)