Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter guybrushpixelwood

    (@guybrushpixelwood)

    This seems to be a internal problem which i fixed with a backup; i really wish I yould tell you more about it xD

    Thread Starter guybrushpixelwood

    (@guybrushpixelwood)

    Its weird, they sometime random appear, mostly there is just a blank space.

    Same here, the newest post wont show up, only the second one. Really strange.

    Thread Starter guybrushpixelwood

    (@guybrushpixelwood)

    I tried your solution, but there is no change. The strange thing is: There is even no change if I edit the file in the parent theme.

    <?php
    /**
     * The template for displaying the single comment
     *
     * @package Customizr
     * @since Customizr 3.5.0
     */
    ?>
    <li <?php comment_class() ?> id="comment-<?php comment_ID() ?>" <?php czr_fn_echo('element_attributes') ?>>
      <div id ="div-comment-<?php comment_ID() ?>" class="comment-section clearfix">
      
       <div class="col-avatar">
          <figure class="comment-avatar">
           <?php
    				  	$iv_profile_pic_url=get_user_meta($get_the_author_meta->ID, 'iv_profile_pic_thum',true);
    				  	if($iv_profile_pic_url!=''){ ?>
    					 <img src="<?php echo $iv_profile_pic_url; ?>">
    					<?php
    					}else{
    					 echo'	 <img src="'. WP_iv_membership_URLPATH.'assets/images/Blank-Profile.jpg">';
    					}
    				  	?>
          </figure>
        </div>

    This is the code I tried to call the user uploaded avatar pictures in the comments. I wanted to replace the gravatar images with this ones. But there is really absolute no change in the frontend.

    This is really strange, it looks like this comment.php does not affect the comment section under my posts.

    Thread Starter guybrushpixelwood

    (@guybrushpixelwood)

    .col-xs-1, .col-sm-1, .col-md-1, .col-lg-1, .col-xs-2, .col-sm-2, .col-md-2, .col-lg-2, .col-xs-3, .col-sm-3, .col-md-3, .col-lg-3, .col-xs-4, .col-sm-4, .col-md-4, .col-lg-4, .col-xs-5, .col-sm-5, .col-md-5, .col-lg-5, .col-xs-6, .col-sm-6, .col-md-6, .col-lg-6, .col-xs-7, .col-sm-7, .col-md-7, .col-lg-7, .col-xs-8, .col-sm-8, .col-md-8, .col-lg-8, .col-xs-9, .col-sm-9, .col-md-9, .col-lg-9, .col-xs-10, .col-sm-10, .col-md-10, .col-lg-10, .col-xs-11, .col-sm-11, .col-md-11, .col-lg-11, .col-xs-12, .col-sm-12, .col-md-12, .col-lg-12 {
    padding-left: 30px;
    }

    seems to fix the layout problem, the left cut text appears to be visible. But i dont want to use some ugly hack without asking^^ (Map still on the right column, but it looked way better on the left.)

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)