Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 80 total)
  • Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Found, that this is based in the base WordPress php files.

    Forum: Plugins
    In reply to: [bbp style pack] Font size
    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Hello Robin,

    after simply removing that related part in the custom css, the fontsize is correct now.
    It was a damm search, but I think, this topic is resolved. Movinh over to still open problems. 🙂

    Thanks for your support!

    Forum: Plugins
    In reply to: [bbp style pack] Font size
    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    There a possible thing……

    From the support of the twenty-twenty-one forum I got, as reply on another support question, the solution to put this below in my custom.css (I cannot write css myself, just put offered strings there from support).
    Quite wildly, I played a bit with the setting:
    #bbpress-forums .bbp-reply-content {
    font-size:1.25em;
    }

    Writing there 0.75em made indeed the font size smaller. But not the text under the avatars.
    Generally, all text should be readable in a way, that it is readable well on phones, because many of the visitors use that device for the forum.

    – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
    .single .entry-content a, .page .entry a {
    text-decoration: none;
    }
    .single .entry-content a, .page .entry a:hover {
    text-decoration: none;
    }

    .site-logo .custom-logo {
    max-width: 96px;
    max-height: 96px;
    }
    @media only screen and (min-width: 482px) {
    .site-logo .custom-logo {
    max-width: 800px;
    max-height: 200px;
    width: 100%;
    }
    }
    .site-header > .site-logo {
    padding-bottom: 5px;
    }
    .site-logo {
    margin-top: 5px;
    }
    .site-header {
    padding-top: 22.5px;
    }
    @media only screen and (min-width: 482px) {
    style.css:3846.site-header {
    padding-top: 40px;
    }
    }
    @media only screen and (min-width: 822px) {
    .site-header {
    padding-top: 72px;
    }
    }

    .site-header {
    padding-bottom: 20px;
    }
    @media only screen and (min-width: 482px) {
    .site-header {
    padding-bottom: 30px;
    }
    }

    .site-footer > .site-info .site-name {
    width: 100%;
    }
    .site-footer > .site-info .site-logo .custom-logo {
    display: block;
    }

    .site-logo {
    margin: calc(var(–global–spacing-vertical)) / 2) 0;
    }
    a.bbpressloginurl,
    a.bbpressregisterurl,
    a.bbpresslostpasswordurl
    {
    font-size : 16px ;
    font-weight: bold;
    }

    .forum.type-forum.hentry * {
    font-size: 1rem !important;
    }

    #bbpress-forums {
    background: transparent;
    clear: both;
    margin-bottom: 20px;
    overflow: hidden;
    font-size: 0.75em;
    }

    #bbpress-forums .bbp-reply-content {
    font-size:1.25em;
    }

    #bbp_stats_widget-2 dt {
    float : left ;
    }

    #bbp_stats_widget-2 dt {
    padding-right: 10px;
    }

    li#bbp_stats_widget-2.widget-container.widget_display_stats dl dd strong {
    padding-left : 10px ;
    }

    li#bbp_stats_widget-2.widget-container.widget_display_stats dl dd {
    margin-bottom : 5px ;
    }

    Forum: Plugins
    In reply to: [bbp style pack] Font size
    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    As for the theme, the site runs under “twenty-twenty-one”.
    No other themes are installed. The theme is ‘enriched’ by the plugin Options for Twenty Twenty-One, which gives some more options in the Customizer.

    Deactivating the plugins is problematic, as the site is live and is visited.

    Installed and ran Healthcheck, the results:
    – Inactive plugins should be removed
    (Inactive are only “bbp User Ranking” for later use, “Hello Dolly” and W3 Total Cache).

    – Inactive themes should be removed
    (Inactive is only “twenty-twenty-one-child)

    – There are missing modules
    (The only one mentioned is the optional Module imagick)

    That is all.

    So, I’m coming back to you.

    • This reply was modified 5 months ago by Gunivortus.
    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Thanks!

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Thanks. Opened a ticket at your site.

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    OK, thanks, will do that.
    I wrote it here, because I thought, it was a more or less core WordPress topic. 🙂

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    bbpress

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Thanks.
    Using the pc of my wife and my tablet the link works fine, as you said.
    I most likely seems a security problem at my work pc. I’ve secured it with several tools and have to check out which one of those tools causes the problem.
    Anyway, thanks for helping me out, the rest is a local problem. 🙂

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Thanks. Unfortunately, that link as a menu item does not work proper.

    It would be great if you could add a shortcode for this… a shortcode to directly logoff and redirect to the startpage.

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    OK. I will check if there’s a plugin conflict and return then here.

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Hmm.. at my pc it gives that error in Chrome, Firefox and Edge. Will try it on another computer and come back here.

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    The problem is, beforee using Clean Login, the registered users had avatars. After starting using CL, those avatars had disappeared, they were not even visible. Installing WP Avatars (which I installed bewcause it was advised somewhere here in the forum), all users got the standard avatar.
    Yet, using the edit profile option does not even show the standard avatar, neither is there an option to add or change an avator to the profile or at registration.

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    Clicking the link in the email gives this link:

    https://exoten-forum.de/site/registrieren-c/?activate=14&security=a8d38a2b3e

    which leads to the error.

    Thread Starter Gunivortus

    (@gunivortus)

    When I call the option to watch and edit my profile, the avatar, which was uploaded before and is in the Media, is not shown at the profile information.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 80 total)