Forum Replies Created

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter fegi

    (@fegi)

    Thank u!

    When you come in Croatia you have botle of our wine 🙂

    Thread Starter fegi

    (@fegi)

    Hm i find problem. Its conflict with Basic Google Maps Placemarks plugin…
    Can do something that lightbox work with these plugin?

    Today in wp admin area its show new error:
    That address couldn’t be geocoded, please make sure that it’s correct.

    Geocode response:

    stdClass Object
    (
    [results] => Array
    (
    )

    [status] => OVER_QUERY_LIMIT
    )

    What that mean?

    Tnx, its work now slider.

    And for homepage error I must add filter on theme?
    Where and what? 🙂

    <?php
    	if ( is_home() ) {
    		$args=array(
    			'showposts'=> (int) get_option('aggregate_homepage_posts'),
    			'paged'=>$paged,
    			'category__not_in' => (array) get_option('aggregate_exlcats_recent')
    		);
    		if (get_option('aggregate_duplicate') == 'false') {
    			global $ids;
    			$args['post__not_in'] = $ids;
    		}
    		query_posts($args);
    		global $paged;
    	}
    	$i = 0;
    ?>
    <?php
    	if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<?php
    		$i++;
    		$et_is_latest_post = ( $paged == 0 && ( is_home() && $i <= 5 ) ) || !is_home();
    	?>
    		<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
    			<?php
    				$thumb = '';
    				$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
    				$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
    				$classtext = 'post-thumb';
    				$titletext = get_the_title();
    				$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
    				$thumb = $thumbnail["thumb"];
    			?>
    
    			<?php if($thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
    				<div class="thumb">
    					<a href="<?php the_permalink(); ?>">
    						<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
    						<span class="overlay"></span>
    					</a>
    				</div> 	<!-- end .post-thumbnail -->
    			<?php } ?>
    
    			<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
    			<?php get_template_part('includes/postinfo'); ?>
    
    			<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
    				<?php
    					$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
    					if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
    				?>
    				<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
    			<?php }; ?>
    			<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php esc_html_e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
    		</div> 	<!-- end .post-->
    <?php endwhile; ?>
    	<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
    	else { ?>
    		 <?php get_template_part('includes/navigation','entry'); ?>
    	<?php } ?>
    <?php else : ?>
    	<?php get_template_part('includes/no-results','entry'); ?>
    <?php endif; wp_reset_query(); ?>

    Yes these slider don’t work on ver1.10.
    Now is v1.8 activated, I delete v1.10

    But v1.8 have too some error on homepage (Basic Google Maps Placemarks error: JavaScript and/or CSS files aren’t loaded. If you’re using do_shortcode() you need to add a filter to your theme first. See the FAQ for details. )

    I have the same portal for testing and trying some plugins on link: http://www.vlakovi.hr/

    Here you can see whats hapend when is v1.10 activated

    Map is show ok, problem is just on homepage where ist these slider..

    Map link: http://www.vlakovi.hr/?p=962

    I use on my site http://www.vlakovi.com 1.8 version of plugin.
    When I install v1.10 then news slider on my site don’t work

    What can I do to solve these?

    On 1.8 version

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)