Forum Replies Created

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I’m getting closer to the solution. I use a WP-theme from http://www.themefuse.com I wanted some English text to be replaces by Dutch text, so with instructions of the themefuse-moderators, I modified a certain file. After that, the problem occured.
    What I did then was deliberately change the name of the plugins-map to see what the error code would be. When I went back to the login-page, i got this:

    +++begin errorcode
    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at ../wp/wp-content/themes/medica-child/theme_config/widgets/TF_Widget_Contact.php:1) in ../wp/wp-login.php on line 414

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at ../wp/wp-content/themes/medica-child/theme_config/widgets/TF_Widget_Contact.php:1) in ../wp/wp-login.php on line 426
    +++end errorcode

    So that gave me the answer: this file is somehow corrupted. I have backups so I can restore this file to see what happens. I’m 99% sure this will solve it. But to make sure everything goes well, I’ll do that together with the themefuse-moderators (when they’re awake, it’s 10.30 in the morning here in Holland).

    As soon as I’m any further on this, I’ll report here. For others: try to change the name of the plugins-map. See what errorcode you get on the top of the loginpage and to which file it is pointing. Then try to troubleshoot that file or replace the file with a backup file. (In case the UTF-8 without BOM thing isn’t working)

    I also tried this: I downloaded and installed notepad ++ http://notepad-plus-plus.org/ Opened the wp-config.php in notepad ++
    Then went to menu ‘coding’ (or similar, I have the Dutch version) and clicked on the second option: “UTF-8 without BOM”
    Then saved the file normally and uploaded it to my /wp directory. That didn’t work also.

    I tried the solution of Knut first: opened wp-config.php in MS notepad and saved as UTF-8 (there is no option UTF-8 ROM, only ANSI, unicode and UTF-8). That didn’t work. Then I tried the solution of Coiot: opend wp-config.php in notepad and changed the WP_DEBUG value to ‘true’. That didn’t work also. Still getting the message “ERROR: Cookies are blocked due to unexpected output.” I tried to log in after the above steps but couldn’t. Hope other solutions come available soon. Thanks in advance.

    I saw that this problem was discussed a couple of weeks ago on: https://core.trac.wordpress.org/ticket/27373 but the discussion shows no solution. So I defined a new ticket there: https://core.trac.wordpress.org/ticket/27974#ticket

    Hope we get an answer soon.

    rgrds,

    Richard

    I have the same problem as Greg. I want to show a larger image when someone hovers over the (small) image. With this plugin the larger image is visible behind the small inage, so that doesn’t work for me.

    Thanks in advance.

    grds,

    Richard

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)