Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 966 total)
  • Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @perrinechaissac
    Hi and thanks for your feedback!

    Are the translated templates properly assinged to the right Polylang language and connected as translations? Then our plugin can pick them for loading.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @perrinechaissac
    If I understand you correctly, your issue is that the Elementor Panel (Elementor Live Editor) is not loading for some Elementor templates, right?

    Sadly, this can happen in some cases with our plugin – as we know from other user reports as well.
    Problem: it happens only to a minority of users, and even not for all templates, only for some. We are not able to replicate this issue, therefore we cannot release a fix or anything yet. We are in contact with Polylang and Elementor teams but have no solution yet.

    The only workaround is:
    Disable our plugin, do all the work on your templates, when finished activate our plugin again to make the loading of translated templates possible on the frontend.

    As for the JavaScript error you mentioned in your first post:
    our plugin does NOT load any JavaScript or even do something with JS. So this seems to be another conflict. It’s also common that some JS errors are displayed in Elementor Debug page but have no effect on the frontend at all…

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @junyewgempakstarz
    Hi and thanks for your feedback!
    We are sorry you experienced an error message.

    This issue happens when you did not setup languages in Polylang.
    So please setup languages in Polylang, at least one, and also apply content to it – Polylang brings up an admin notice and you can use this to apply content automatically to your first language (most often the default language).

    After that you can enable our plugin again and it will work.

    In a future version we will include a check to avoid such errors.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @manakio2k
    Hi and thank you for your great feedback!

    For 1st issue:
    I can fully understand this problem, but as you already experienced making it scrollable wouldn’t be a solution. In my opinion this has to do with the CSS and the overall concept/structure of the current Toolbar – which is limited.

    I have not played with such thing yet, but my idea would rather be to tackle this issue differently in offering some sub groups and adding a certain amount of sites to each sub group.
    Something like this:

    My Sites
    – A-E –> List sites with those starting letters
    – F-K –> same…
    – L-Q –> same…
    – R-Z –> same…

    But that would also work only for a certain amount of sites overall, even if the letter ranges have fewer letters each.

    About how many sites are we talking here overall in your case?

    ——

    For 2nd issue:

    The sorting itself should be possible if the TLD, URL and all the other data is in the object of sites (of a network). So if we have that data, the sorting should be possible, technically of course.

    ——

    Additional notes:
    This plugin here, “Multisite Toolbar Additions”, is somehow in “maintenance mode”, I will maintain it but not add any bigger features or restructure or anything.
    However, “Toolbar Extras”, my newest flagship plugin since 2018 is the real successor of Multisite Toolbar Additions, it is already Multisite compatible. But for Multisite and Multi-Networks I am currently developing an add-on which will make the Toolbar and the admin for Multisite more useful. This would be the perfect place to add such features.
    I can give no release date or anything yet, other than maybe late 2019 or later in 2020…

    However, I might be playing/experimenting in the next few months with the stuff of your issues and see what I can come up with – even as snippets for you. But I can not give a guarantee yet.

    Thanks, Dave πŸ™‚

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @drokkon
    Hi and thanks for your question!
    Sorry for the delay, your message somehow slipped through.

    There is no plan to add a settings page to this plugin for various reasons – which otherwise would allow for sorting options.

    However, you should be able to use the code snippet from your given link via a plugin called “Code Snippets” (which is Multisite compatible!). Please not the comment there for PHP 7+ and the tweaked snippet there.

    What I would be able to do, is the following:
    Adding the code snippet from above into my plugin and have it enabled via a filter or a constant. That is much easier than adding the snippet yourself.

    The future plan is this:
    I am currently developing an Add-On plugin for Multisite for my “Toolbar Extras” plugin which will have a settings page and this will have such a sorting option then by default. I cannot give a release date or anything yet, other than late 2019 or later in 2020.

    Hope that helps a bit.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @manakio2k
    Thank you very much for your great review, totally appreciate it! πŸ™‚

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @tperke
    What the exact issue is can only be said after seeing the admin dashboard ourselves…

    There could be a few things, though:
    1) is Polylang installed, activated and are there languages setup already that also have content (at least the main/default language in Polylang)?
    (The current version of our plugin gives an error message when there is no language setup in Polylang – we will have slightly different solution for this in our next version currently in development.)

    2) It could be that install process of our plugin, or any other, did not run through (wordpress.org server connection, whatever…). Sadly, this could happen, even if it is very very rare (I had it myself already and least 2 other users…). If in doubt, you can download the needed plugins manually, unzip them and upload to the appropriate folders (override existing files).

    Hope that helps for the moment.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @proximaro
    Hi and thanks for your feedback!
    Please always open a new thread for a new question, this thread was already resolved.

    Did you setup the languages in Polylang already? Have those languages any content applied?

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @grgentux
    Thanks a lot for your review, we really appreciate it! πŸ˜‰

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @ten9inc
    Hi, and thanks for your great feedback!
    Of course this can be updated and I will do so with the upcoming next version that is currently planned to be released next week.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @stefanoskonstantinidis
    Thanks for your feedback and your patience!

    The truth is, there are sometimes loading issues with our plugin, yes. Some other users also have reported this here as you can see on this support forum here.
    The other truth is, we don’t know the exact cause of these issues and are still not able to reproduce them. For the template loading we use code snippet from Elementor team already. We are in contact with Elementor and Polylang teams to find a solution. We want to fix this once and for all. All tested/ experimented tweaks do not work yet.

    What we know so far:
    a) Duplicated Elementor Pro templates via “Duplicate Posts” plugin most likely have the loading issues. Therefore don’t use this plugin for Elementor. Use Elementors own copy/paste feature which copies all needed meta data under the hood. Works best.

    b) Sometimes it seems that templates with A LOT of widgets (also from a lot of different vendors) also have loading issues once our plugin comes to the mix…

    So, as @p4fbradjohnson already suggested try to make all template edits with our plugin deactivated and activate afterwards.

    As soon as we know the real cause of the issue we will tweak it of course and make a proper update for it.

    Thanks again!

    David Decker, plugin developer

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @instant
    Thanks for your feedback!

    To change the flag images to custom ones you should use this official way:
    https://polylang.pro/doc/can-i-use-my-own-flags-for-the-language-switcher/
    –> please follow the exact steps there then in should work

    The filter you are mentioning above seems to only be for width/height of SVG files specifically, from what I understand, also from the content of my linked support article.

    If you are experiencing further issues with the topic of custom flag image files we are suggesting to contact the Polylang support because these issues are out of the scope of our plugin.

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by David Decker.
    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @frenchomatic
    Thanks for your feedback!
    There will be an update once I am back from WordCamp Europe which this week.

    Already found out a working solution for this issue.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    @spreslytskyi
    Hi and thanks for your feedback!
    I am also curious what elements are you using and what is active.

    What I see in the source code of the site you have given above, is, that the HTML anchors are rendered properly (HTML links coming from the switcher widget of our plugin), there is nothing wrong with this HTML/links at all.

    But the whole “header” or container seems to be not rendered properly. I cannot access it in browser dev tools correctly like I would expect it. Somehow some of the divs/ html containers on this site seem to be overlapping or something else. This may be part of the issue – but is out of the scope of our plugin.

    Plugin Author David Decker

    (@daveshine)

    We could solve the issue together by deleting and re-installing the Polylang plugin and setting up languages in it, plus assigning some content to it.

    From our side: we will add another check for Polylang if languages are setup already and if not, point the user to it.

    Thanks all πŸ™‚

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 966 total)