Support » Plugin: Insert or Embed Articulate Content into WordPress » ZIP uploads to 100%, extracts, does not embed. ON WINDOWS

  • Resolved dmatamales

    (@dmatamales)


    This plugin works fine on my local dev server, but when I run it on a Windows/IIS based server I’m encountering a strange error which prevents it from functioning.

    After clicking “CHOOSE YOUR ZIP FILE”, choosing a file, and clicking “CALL_MADE UPLOAD!” the percentage appears and counts all the way to 100% as normal. Then the percentage stays at 100%, apparently forever. I am not able to advance to the embedding options and the plugin is effectively frozen.

    I can connect via FTP and verify in the /wp-content/uploads/articulate-uploads folder that the ZIP file has been uploaded and that its contents have been successfully expanded into a folder.

    After reading through other posts in this forum, I have changed the php.ini settings to exceed the recommendations, and verified that the changes have taken effect specifically within the /wp-admin folder via phpinfo.

    post_max_size = 100M
    max_execution_time = 600
    max_input_time = 600
    upload_max_filesize = 200M

    The files I’m testing with are 10MB and 15.9MB in size.

    So why won’t the plugin allow me to proceed with the embed? Any help would be much appreciated.

    • This topic was modified 4 years, 1 month ago by dmatamales. Reason: Add file sizes to rule out a potential concern
Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘ZIP uploads to 100%, extracts, does not embed. ON WINDOWS’ is closed to new replies.