Support » Theme: Zerif Lite » zerif + page builder + post loop = red line problem

  • Resolved 1702micky

    (@1702micky)


    Hello! i’m actually on a free hosting to test all the features for a site.. (test link: med . nelsons . org without spaces). In the next phase it will be moved to the correct domain.

    In this site i want the homepage with the features of the static page but also with the last articles of the blog.. So i’ve managed to use page builder by site origins and the widget “post loop” to get the last articles in my home page.
    It’s working fine but in every post the red line, that should be under the title of the post, is over the featured image!
    How can i solve it?
    Thanks

    P.s. in the selection of the layout for the widget (https://i.imgsafe.org/7512844089.jpg) (https://i.imgsafe.org/751990e67f.jpg), i have to select “content.php” because all the other options are not fine.. and also they all have big problems with red line!

    • This topic was modified 3 years, 6 months ago by 1702micky.
    • This topic was modified 3 years, 6 months ago by 1702micky.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi Micky,

    Unfortunately, we can’t afford to help you with customizations and custom coding of that scope. I hope some of the awesome volunteers here at WordPress.org forums will be able to help you with this.

    Hope you understand.

    Hello!
    no, sorry but i don’t understand well… because this, from my point of vies, is not only customization or custom coding (for customization only purpose) but a bug that (trough custom coding if necessary) i’ve to resolve..

    Hey there,

    Link to your website isn’t working. Can you please check so we could see the issue live?

    my fault (due to the dictionary), link is “med . netsons . org”.. thank you!!

    Hello,

    You can hide that red line using custom CSS code.

    Add the following custom CSS to customize-> Additional CSS

    .home .entry-title:after {
    display:none;
    }

    Hope it helps and let me know if you require any further assistance.

    • This reply was modified 3 years, 6 months ago by Poonam Namdev.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘zerif + page builder + post loop = red line problem’ is closed to new replies.