Support » Plugin: Yoast SEO » You’ve used this focus keyword X times link not working

  • Resolved jarledb

    (@jarledb)


    When clicking the link with You’ve used this focus keyword X times the result page is empty.

    It looks like /wp-admin/edit.php?seo_kw_filter={focus keyword}

    What could be the reason for that?

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support Michael Tina

    (@mikes41720)

    Can you confirm you are using the latest versions of WP 4.9.8 and Yoast SEO for WordPress 7.9.1?

    Upon checking the URL you’ve mentioned, it appears to be correct URL that should load. It should load your Posts overview with the filter to the posts where you’ve used the focus keyword before.

    In the screen options on the upper right-hand side, can you confirm you’ve ticked ‘focus kw’ and the focus keyword shows as part of the columns in the post overview?

    Yes, using WordPress 4.9.8 and Yoast SEO 7.9.1.

    Not sure what you mean by the last paragraf in your answer.

    This is what the result page looks like:
    https://www.dropbox.com/s/ka4x20iey3itakz/Skjermbilde%202018-08-10%2001.01.06.png?dl=0

    The focus keyword is added on the page that shows the error. Its not in any of the drafts.

    Plugin Support Michael Tina

    (@mikes41720)

    Can you confirm that you’re getting this notification on a page and not a post?

    If so, then this is a known issue and a GitHub issue has already been opened for this. You can subscribe to the issue in order to get updates — https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/7666

    Hi Michael, its the same issue that is covered on the Github thread.

    Its on a page that the “You’ve used this focus keyword…” message comes up, and its pages that are the result.

    When following the link you get an empty result, but if you add ?post_type=page to the query string, all the results are shown.

    So instead of /wp-admin/edit.php?seo_kw_filter={focus keyword} its /wp-admin/edit.php?post_type=page&seo_kw_filter={focus keyword}

    Plugin Support Michael Tina

    (@mikes41720)

    Yes, thanks for confirming. The URL is redirecting to the posts overview instead of the pages overview. Please feel free to subscribe to the GitHub issue for notifications and updates when this gets addressed by our developers.

    Plugin Support jerparx

    (@jerparx)

    Closed. Please follow the GH link provided to know the progress of the issue.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘You’ve used this focus keyword X times link not working’ is closed to new replies.