WordPress.org

Forums

WORDPRESS VIDEO GALLERY
[resolved] Youtube videos won't play (5 posts)

  1. jockoe
    Member
    Posted 1 year ago #

    I installed this plugin yesterday. I deleted the sample videos, added my own videos from You Tube, etc. Everything went smooth and looked great. I came back today to add more videos and I find yesterday's videos are giving the message, "Requested video not found or access denied". I added another You Tube video anyway. It gives the same message. I can click on the thumbnail of a video, it opens a new page and the video plays.

    I've tried updating my permalinks, but that did not help. The page is at http://mark.niftywebdesigns.com/video-home/.

    (There are 4 videos on the page, but only 3 are You Tube videos. The 4th uses a custom URL. It is the one titled, "2014 Ram ProMaster™ – Work", and it won't work at all.)

    http://wordpress.org/plugins/contus-video-gallery/

  2. jockoe
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was using the default [videohome], but switched to the shortcode [hdvideo playlistid=6 relatedvideos=on]. It seems to be working.

    I'll come back to mark this thread as 'Resolved' if I find no problems.

    Thank You

  3. karthikeyani
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I have reviewed your site and it is under construction mode. So I cannot view your issue. Please check and let me know. So that I can check and assist you accordingly.

  4. jockoe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi karthikeyani,

    I had taken it out of Maintenance Mode yesterday to show you the problem, but when I got it working with the shortcode I put the site back in Maintenance Mode.

    Thank you for looking.

  5. karthikeyani
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Thank you for your update. If you have any other queries feel free to contact us.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.