WordPress.org

Forums

[resolved] youtube videos: why can't I embed them? (7 posts)

  1. flush
    Member
    Posted 8 years ago #

    I've seen Matt's post on embedding Youtube videos you the following syntaxe:
    [youtube=http://youtube.com/w/?v=_dIya1aJJKA]
    It doesn't work for me. I have rich editor turned of.
    Can anyone explain to me how I can get Youtube videos in my posts?
    Thanks

  2. markw2006
    Member
    Posted 8 years ago #

    Instead of using:
    [youtube=http://youtube.com/w/?v=_dIya1aJJKA]

    You need to use this:
    <!--yt_video-->ID NO. Of Video<!--/yt_video-->

    An example would be:
    <!--yt_video-->tdUBFSbfPpA<!--/yt_video-->

    Hope this helps
    Mark

  3. Or use Viper's Video Quicktags plugin.

  4. flush
    Member
    Posted 8 years ago #

    yes thanks I got Viper's plugin, very convenient

  5. lbailey
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hmm
    <!--yt_video-->tdUBFSbfPpA<!--/yt_video-->

    doesn't work, and viper's video quicktags link is broken.

  6. lbailey
    Member
    Posted 8 years ago #

    It just displays
    tdUBFSbfPpA

    and the [] way doesn't work either

  7. lbailey
    Member
    Posted 8 years ago #

    Whew.

    After all that - I figured it out.

    You can use the regular embed code from youtube if you just turn off the rich text editor! Argh..

    PS To turn off the editor, go to My Account, and at the very bottom there's a checkbox under Personal Options... (not an entirely logical place imho)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.