Support » Plugin: SlideDeck 2 Lite Responsive Content Slider » Youtube videos not loading

  • dynamek

    (@designerdevon)


    There seems to be a problem bringing in Youtube videos. I am using recent uploads playlist and it just says…

    No content found. We’re having trouble finding your content. Please double-check your source configuration at the top of the page.

    This has previously worked and the username is correct. Have Youtube changed their API recently?

    https://wordpress.org/plugins/slidedeck2/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Yes, Youtube API has changed. Download the latest version of SlideDeck 2 Lite and it would resolve YouTube API related issues.

    Thread Starter dynamek

    (@designerdevon)

    I have updated and it still doesn’t work.

    Could you please let me know what exactly is not working?
    Are you not getting the list of all the playlists or you are not getting anything on the setup screen? Note that you need to create YouTube API key for able to retrieve the playlist.

    Thread Starter dynamek

    (@designerdevon)

    Where are the instructions for this please?

    I updated to the latest version of this plugin, and I still get the “No content found. We’re having trouble finding your content. Please double-check your source configuration at the top of the page.” error.

    I have created a YouTube api key (according to these instructions for a similar plugin: http://community.tubepress.com/topic/5633-how-to-enter-your-google-api-key-into-tubepress/), and I have tried pasting it into the “Last used Youtube API Key” field in the Advanced Options page, and still I just get the “No Content found” error when I try to use a YouTube username.
    I have tried with both a Browser Key and a Server Key.

    It also will not add any of the playlists to the playlist dropdown to select from. I want to use the default “Recent Uploads” anyway, but it looks like it can’t access any of them.

    I am also having the same issue as Taipa.

    I have updated the plugin and created the Browser Key, etc. and still no luck. (No playlists available anymore. Recent Uploads yeilds nothing as well.)

    Anyone figure this out?

    Thread Starter dynamek

    (@designerdevon)

    No – I still get nothing when I choose ‘Recent Uploads’. I am using another playlist with no problem so I guess there is a bug there.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Youtube videos not loading’ is closed to new replies.