YouList - YouTube playlist shortcode
[resolved] YouTube Videos not displaying (6 posts)

  1. LanceB
    Posted 2 years ago #

    It sounds like you have written a great plugin. Exactly what I need for the site I am putting together. However the videos are not displaying on the page. I get a black box where they should be and nothing else.

    I used your [youlist pid="PL3FF15AA7ED356D9F"] shortcode as a test and nothing is displaying.

    I also have tried another plugin and I get the same result. So I am thinking it might be some setting on my site.

    I also noticed that the pid for my playlist was much longer:
    I am guessing that is just YouTube updating their system

    Would you have any insight into what might be creating this problem. I have done the normal steps of using the default theme and deactivating all other plugins.

    Here is the link to the site. Thanks for any insight you can give.
    It is on a temp server while under development. I can't imagine that would cause the problem.


  2. Birgir Erlendsson (birgire)
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi @LanceB, thanks

    I checked your page and it looks ok in my Chrome browser, here is a screenshot:



  3. LanceB
    Posted 2 years ago #

    Thanks Birgire,

    I was not expecting that response :) I did not even think about it being an issue with my computer. Good to know that others are seeing it.

    So I checked in Chrome, Firefox, and IE9 and none of them are displaying the videos. I am using the latest versions.

    Anyone know what might be causing this cross browser issue on my machine?

    I am able to go to YouTube, vimeo, Netflix and even embeded in Facebook to watch videos.

    I will check another machine in my house to see if it is the same.

  4. Birgir Erlendsson (birgire)
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    weird, I have tested your site on PC/Mac and in IE/FF/Chrome/Safari and it looks ok from here.

    any luck on other computers?

  5. LanceB
    Posted 2 years ago #

    Yes it all worked out. I tested it on the other computer and it displayed fine. Then I immediately came back and refreshed my browsers and they showed up in Firefox and IE. It took a while for Chrome to show it but eventually it id.

    I posted a follow up message but I guess it never went through. I have been having issues with changes taking effect especially when editing various CSS issues.

    It seems that there is some caching problem that keeps giving me problems every once in a while.

    Thanks for your help.

  6. Birgir Erlendsson (birgire)
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    ok great you worked it out ;-)


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • YouList - YouTube playlist shortcode
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic