WordPress.org

Forums

YouTube videos inside WP 2.0.2 (22 posts)

  1. rgarcia
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hola a todos! / Hello everybody!

    I'm trying to insert a YouTube video in a post but WP 2.0.2 doesn't allow me. I've tried writing the code using the Rich Editor and without using it. But the videos don't work. Do you know how could I do this?

  2. red-star
    Member
    Posted 9 years ago #

    Im fighting with that already the whole day. I know I will get it to work, but not when.

  3. simplyanna7
    Member
    Posted 9 years ago #

    It working find for me.

  4. red-star
    Member
    Posted 9 years ago #

    @ simplyanna,
    I've seen it when I whas at your site. So now Im sure it will work out, but until now whit no positive result.

  5. simplyanna7
    Member
    Posted 9 years ago #

    usually underneath the video on youtube.com there like a box or something that give you either the link to the video on the site or the code of the video to put on your site.

    Does that make sense?

  6. VaamYob
    Member
    Posted 9 years ago #

    Why limit yourself to just one video, when you can have an entire youtube gallery on your site.

    http://rane.hasitsown.com/blog/plink/technical/27/wordpress-youtube-video-gallery-plugin/

    1. activate plugin
    2. use "plain" editor
    3. click on the button to add a video
    4. specify video id (the thing after the v= of the video url)

  7. red-star
    Member
    Posted 9 years ago #

    @ Anna,
    I hope you dont think Im that dum. The code is just not working on my site

  8. simplyanna7
    Member
    Posted 9 years ago #

    VaamYob - cool :) thank for the plugin.

    red-star - i just copy the code and paste it into the writing area.

    p.s: have visual rich editor deactivate.

  9. littleoslo
    Member
    Posted 9 years ago #

    not working at mine too but i saw many wp2.0 user got it working fine .

  10. rgarcia
    Member
    Posted 9 years ago #

    littleoslo, it's true. But it's not working on 2.0.2

  11. IBBOY
    Member
    Posted 9 years ago #

    Exactly, I have 2.0.2 and it's not working.

  12. broly1718
    Member
    Posted 9 years ago #


  13. sk1nh34d
    Member
    Posted 8 years ago #

    I fix this problem in WP 2.0.2:

    1.- In admin panel, deactivate "Use the visual rich editor when writing" in "User" - "your profile"..

    2.- Deactivate "WordPress should correct invalidly nested XHTML automatically " in "options" - "writing".

    Ready.. you can use "Embeddable Player" from youtube:

    Example:
    ---------------------------------------------
    <center> TEST VIDEO
    <BR>
    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G6FPE0Lpd0o"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G6FPE0Lpd0o" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
    </center>
    ---------------------------------------------

    Cheers

  14. barryrueger
    Member
    Posted 8 years ago #

    Suddenly today the My Tube plug in causes the whole blog to lock. I can access admin pages, but not the blog itself. This includes pages that do not include the youtube content. The page just sits there endlessly loading with no result. Eventually it stops with a blank page.

    Disabling the plug in makes the site work again, less the you tube support of course. Upgrading to the latest build did not solve the problem.

  15. technocrat
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hey all,

    I drove myself crazy today because I wanted to easily embed YouTube while keeping the WYSIWYG editor turned on. I figured out how and did a write-up. Thought I'd track down fellow frustrated wordpressers and let you know that it's been done, and fairly easily:

    http://geeklimit.com/2006/04/26/embed-youtube-with-the-wordpress-20-wysiwyg-editor/1/

  16. nicheplayer
    Member
    Posted 8 years ago #

    I have private videos hosted on YouTube that I want to be able to display embedded on my blog. I'm using the wpvideo plugin, which works great. Thing is, *I* can play a private video in the blog, but when someone else tries it from another machine, the video image comes up, but it only says "loading..." when they click on the play button. I don't suppose there's a way around this?

  17. girlwho
    Member
    Posted 8 years ago #

    thankxxxxxxxx sk1nh34d!

  18. Sridhar Katakam
    Member
    Posted 8 years ago #

  19. barryrueger
    Member
    Posted 8 years ago #

    Well, whatever was hanging things up seems to have resolved itself.

    Barry

  20. eurokc98
    Member
    Posted 8 years ago #

    I cant get this to work either. I have tried a few different things and read all the forums. I dont want to stat messing with files through an ftp program. I have my own domain hosted, is this the reason why its not working.

    When i try putting this code into the editor it messes up all the layout and gives me a white box and no vodeo! Im starting to give up . Please help.

    <center> TEST VIDEO
    <BR>
    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G6FPE0Lpd0o"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G6FPE0Lpd0o" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>
    </center>

  21. greatstature
    Member
    Posted 8 years ago #

    THANKS!

    After searching for a solution for a loooong time, I finally found this secret bit of information:

    "2.- Deactivate "WordPress should correct invalidly nested XHTML automatically " in "options" - "writing"."

    I didn't want to install plug-ins, etc. and I was getting jealous that people got this working in default WP 2.0 but not me... BUT now it works.

    This thread can probably save lots of people headaches.

    Thanks again. !!

  22. bigcheez
    Member
    Posted 8 years ago #

    Probably an awesome plugin but clear instructions would be nice. This is from his FAQ: "You will see a set of buttons, experiment with those buttons to see what you can do."

    I wish he was joking, but it looks like he would rather people fumble with his plugin instead of writing some instructions.

    Question: Does anyone know how to make a gallery for your own username?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic