WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MesoColumn
[resolved] Youtube video on a post (7 posts)

  1. Cassiopeia92
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Richie

    I need some help.
    I'm trying to add a youtube video on a post, but when I published it the video doesn't respond.
    I already tried with differents plugins but it's the same result.

    Thanks in advance
    Cassie

  2. Richie KS
    Member
    Theme Author

    Posted 10 months ago #

    working fine to me, using youtube iframe embed code
    hxxp://demo.dezzain.com/2012/10/20/we-are-the-music-festival/

  3. Cassiopeia92
    Member
    Posted 10 months ago #

    did you use a plugin or only you insert de embed code?

  4. Richie KS
    Member
    Theme Author

    Posted 10 months ago #

    just normal copy paste the embed code into write post->text editor not visual.

  5. Cassiopeia92
    Member
    Posted 10 months ago #

    Already tried that way and it's not working, I think that maybe my problem its not with the video, don't know if its something wrong with the post because the shared bottons I have are not working and also the part of the related posts isn't working
    this is one of my posts hxxp://masmecanica.com/sistema-de-enfriamiento/

  6. Richie KS
    Member
    Theme Author

    Posted 10 months ago #

    are you on 'network' multisite wp installation? i think multisite had some restriction on embed in write post, if i remember correctly.

  7. Cassiopeia92
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have solve the problem, it was something wrong with a plugin
    Thank you so much!!
    :)

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.