Support » Plugin: Crelly Slider » YouTube Video does not show up

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Fabio Rinaldi

    (@fabiorino)

    I see that there’s a Vimeo video. Did you select YouTube in the backend?

    Hi Fabio,

    I was playing around and hence you saw VIMEO video. In any case, they don’t show up in the front end. My settings are perfect; have spent hours to fix this… but no luck!

    Please help…

    Plugin Author Fabio Rinaldi

    (@fabiorino)

    Hi, I know where the problem is. The YouTube iframe gets wrapped around a div (.fluid-width-video-wrapper). Look:

    View post on imgur.com


    This is probably caused by your theme or another plugin. In this moment in don’t have time to look at it (I’ll do it tomorrow). Meanwhile, if you have any idea on how to avoid that, please let me know

    Hi Fabio,

    You nailed it. It’s a problem with aTheme’s Perth. The slider works well with Twenty Seventeen. However, my knowledge is limited and would appreciate your support (if you could).

    In the meanwhile, I will write to aTheme folks; they are equally responsive and helpful. Hoping I can get this working :). Thanks a million.

    Cheers

    Plugin Author Fabio Rinaldi

    (@fabiorino)

    Hi, I’ve downloaded your theme and discovered that automatically applies the plugin FitVides.js (https://github.com/davatron5000/FitVids.js) to every video. I have modified main.min.js to disable that plugin. Download the modified file from here: http://www.mediafire.com/file/pqik161631v8ihx/main.min.js
    and replace the current file (which is located in http://gk.intelliassist.co.in/wp-content/themes/perth/js/main.min.js) with the one I’ve provided.
    Please, be aware that this is a temporary solution: if the theme developer will update the theme, the .js will probably be replaced again. Wait for his response for a permanent fix.

    Hey Fabio,

    Am glad you’ve managed to find a work around for me. Was out of action for the past few days. Will try it out today and let you know how it goes. Thanks once again for your fantastic support. Really appreciate!

    Cheers
    Ami

    Hi Fabio,

    This isn’t working on Google Chrome yet. It’s working fine on Internet Explorer and Firefox. Any suggestion…

    Rgds
    Ami Shah

    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by  amimshah.
    Plugin Author Fabio Rinaldi

    (@fabiorino)

    I’ve just tested it and it seems to work on Chrome. Try to empty the browser’s cache

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘YouTube Video does not show up’ is closed to new replies.