Viewing 8 replies - 16 through 23 (of 23 total)
  • Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Hi Dickie, the developers need the plugin activated to investigate. I see you use a different plugin now. Can I close this topic then?

    Hi, I just activated a different plugin because I didn’t like the missing icons..I have re-activated yours now so you can investigate, I would much prefer to use yours!

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Thanks Dickie, let me investigate…

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Ok, we’ve uploaded a new version of the plugin… could you please give it another try?

    Hi, Still having the same problem with Facebook and YouTube hovering. The ‘visit’ images for them are missing, and the YouTube ones are split far apart most times. I did try a complete re-install again, still the same problem. Do all files get deleted when I delete? Could something be getting left behind which causes the problem to remain when I re-install?

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Hm, there shouldn’t. Let me ask the developers again.

    Plugin Author socialdude

    (@socialdude)

    Hi Dickie,

    Ok, my developers say that there are some CSS-specific issues in your template which would take them an entire day to fix, so unfortunately I have to suggest you to use the other plugin… sorry I don’t have better news.

    Cheers, John

    That’s a drag 🙁 Thank you for your help however. Maybe I’ll look at changing my theme at some time to see if that can help

Viewing 8 replies - 16 through 23 (of 23 total)
  • The topic ‘YouTube subscribe’ is closed to new replies.