Support » Plugin: WP Telegram (Auto Post and Notifications) » youtube links are not displayed in posts

  • No URL, no preview image.
    The preview function and URLs from other websites are displayed, but no YouTube links.

    Otherwise cool plugin, but not usable without Youtube support

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Manzoor Wani

    (@manzoorwanijk)

    Hello @vosseo
    The link previews are not generated by the plugin, rather they are generated by Telegram apps. We have no control over which links have preview generated. We just enable or disable it.

    Hello Manzoor Wani,

    this is strange, if you are right the YouTube links should not work in other Telegram plugins either, but with the plugin “Telegram for WP” it works.

    Also:
    It’s not only the link preview, the YouTube URL itself is not displayed. No link, no URL, no web page preview for YouTube links.

    I mean in the Telegram API documentation there is something about it, just search for “youtube” there.

    Plugin Author Manzoor Wani

    (@manzoorwanijk)

    Ah okay, my guess is that the links sre without protocol – https://.
    To further look into issue, please enable logs in WP Telegram settings and try again. Then send the logs to us on Telegram – @WPTelegramSupport

    I have tested the following variations:

    1. another url as html link >> works
    2. another url without html link >> works
    3. youtube url with https protocoll >> doesn’t work, content is not transmitted to telegram, just the title
    4. youtube url width http protocoll >> doesn’t work, content is not transmitted to telegram, just the title
    5. youtube url as html link >> doesn’t work, content is not transmitted to telegram, just the title
    6. youtube url without htttp / https protocoll >> doesn’t work, content is not transmitted to telegram, just the title

    With 3 & 4, according to the protocol, no content is transmitted to Telefgram, only the title.

    Probably because Worpdress removes the YouTube URL and automatically includes it as iframe.. or no idea … but as I said, the other plugin does not have this problem.

    Plugin Author Manzoor Wani

    (@manzoorwanijk)

    Thank you for that information. Can you please enable the logs as mentioned to find the exact issue?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this review.