Support » Plugin: MailPoet - emails and newsletters in WordPress » Your test email has been sent!’ But not receive mails?

  • Resolved wpex51

    (@wpex51)


    Our subcribers are not receiving our mails. Sending out seems not to be a issue since the following message appears ‘Your test email has been sent!’. We have tried sending out ‘testmails’ to our own e-mailaddress, but als no mail…But no errormessages…Any idea what could cause this issue? We are using MailPoet Free for over 1 year now, and have not changed any settings or whatever, and this is the first time we got this issue. Is there a problem with MailPoet? And is it possible to receive a list of the IP’s of MailPoet? Perhaps my firewall has blocked them, although i don’t see any suspicious..

    • This topic was modified 2 months ago by wpex51.
    • This topic was modified 2 months ago by wpex51.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thread Starter wpex51

    (@wpex51)

    anyone?

    no one??

    Thread Starter wpex51

    (@wpex51)

    so i guess i need to buy the premium version to get a answer, right..

    Plugin Support Elvira K

    (@treibalen)

    Hi there @wpex51,

    Thanks for reaching out!

    Can you please send me your site URL so I could check your account?

    Cheers!

    Plugin Support Elvira K

    (@treibalen)

    Hi there @wpex51,

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.