Support » Fixing WordPress » Your netbrowser are not safe!

  • How can I turn off the red box telling me I have a browser that is not safe?
    I’m using IE9, sometimes in compatibility mode, and I don’t want this red box to appear every time.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Moderator kmessinger

    (@kmessinger)


    Click dismiss. It should not load again.

    Can’t see any dismiss to click?

    Moderator kmessinger

    (@kmessinger)


    Normally on top of the warning there is a “dismiss.” If you do not have this then there are javascript problems.

    Have you tried:

    – deactivating all plugins (yes, all) to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s). Don’t forget the ones in mu-plugins. If you can’t get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    Also if you click on ‘screen options’ on that page, you can untix the box and hide that totally.

    I have tried to untick it but it still occur.
    I have deactivated ALL plugins by renaming the plugins folder and made a new emty one.
    I have installed the Twenty Eleven 1.1 theme when ALL plugins was deactivated.

    ..and still the same problem?

    I also have trouble getting up the info when I am in Dashboard and click on these:
    ‘Incoming links’
    ‘Plugins’
    ‘WordPress Blog’
    ‘Other WordPress News’

    It comes up ‘loading …’ and nothing more happens.

    Can you check if your php install has JSON installed?

    json support – enabled
    json version – 1.2.1

    Also when editing post and using ‘Set featured image’ it says ‘Saving…’ and nothing happens.
    This is in IE9 – In FF it works..

    Is IE 9 set to compatibility mode?

    I have tried in both modes..

    I have gone through the source and the Dismiss is translated in Norwegian to ‘Lukk’ which is ‘Close’ in english. That’s why I couldn’t see it.. 😉
    When I click ‘Lukk’ (Dismiss) the box disappears, but when I reload the page it is back again..

    I would check if you have any IE extensions going on. They may be conflicting.

    I started IE without any extension (iexplore -extoff) but still same problem.

    Strange things going on here.

    I also have trouble getting up the info when I am in Dashboard and click on these:
    ‘Incoming links’
    ‘Plugins’
    ‘WordPress Blog’
    ‘Other WordPress News’

    It comes up ‘loading …’ and nothing more happens.

    This problem is with IE9. But if I use FF they all works and when I then go back to IE and try them, they work?
    Do I have to use two browsers to make things work here? 😉

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Your netbrowser are not safe!’ is closed to new replies.