Support » Plugin: WP Customer Reviews » You have failed the spambot check. Code 0

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Aaron Queen

    (@bompus)

    @colinibberson I tried to check it out, but every time I try to submit a review, you have a security plugin blocking the request.

    Access Denied – Sucuri Website Firewall
    Block reason: Your request was not allowed (site lock down mode).

    Thread Starter colinibberson

    (@colinibberson)

    Aaron,

    Thank you so much for this. I’ll contact Sucuri to try and sort this out.

    Hi,
    I have the same problem : “You have failed the spambot check. Code 7” after last update… and I do nothing with AIOWP Security
    You can test it here : https://www.un-jardin-bio.com/ebooks/mon-potager-au-naturel/
    it worked well before
    Regards
    Gilles

    Thread Starter colinibberson

    (@colinibberson)

    Thank you for this. In my case it appears to be a problem with my Sucuri Firewall. I have contacted them and they are looking into it for me. I hope your issue is solved.

    Plugin Author Aaron Queen

    (@bompus)

    @gilou24 Your web server or cache configuration is loading an old version of this required file (from a previous version of the plugin)

    https://www.un-jardin-bio.com/wp-content/plugins/wp-customer-reviews/js/wp-customer-reviews.js?ver=3.5.1

    In the actual 3.5.1 version, the text “ajaxAct2” will appear if you search the contents, but it does not appear in the version running on your site. The version your site is serving appears to actually be prior to 3.5.0 so it’s definitely something with cache on your site (a plugin?).

    The expected file: https://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-customer-reviews/trunk/js/wp-customer-reviews.js where you can find “ajaxAct2” if you search the contents.

    I have no insight into what caching plugins or web server / hosting caching might be in place, but they appear to be ignoring query strings on JavaScript / CSS assets, which is going to always cause you headaches.

    If you have a way of purging/clearing cache on your site via some plugin you are running, this should resolve the issue, but like I said, any time a plugin or WordPress itself updates, you’re going to run into issues if your caching system continues to ignore query strings ( the ?ver=# portion of the above URL )

    Thread Starter colinibberson

    (@colinibberson)

    Thank you so much for your help. I’ve forwarded this on to Sucuri. My cache is via WP Rocket and it’s been cleared.

    Thank you for your reply Aaron Queen
    I am using Lite Speed ​​Cache … and I have no problem updating plugins or wordpress (caches are automatically purged with each update) …
    I tried to clear the caches but the problem was still the same ….
    Actually, I think the problem was that I was handing over the old wp-customer-reviews.js file for translation (but the file isn’t the same anymore) … I translated the new one file and it works …
    When are you going to make this pro version allowing us to translate (promised for years)? it would still be easier and avoid this kind of problem)
    Best regards,
    Gilles

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘You have failed the spambot check. Code 0’ is closed to new replies.