Support » Plugin: Yoast SEO » Yoast Seo tabs are not loading correctly after updating

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • I have exactly the same problem after updating from 9.3 to to 9.4.

    Thanks
    Per

    • This reply was modified 11 months, 1 week ago by peroks.

    After activating the recalibration beta in Yoast 9.4, the anaylsis is loading endless, the social tabs aren’t showing up and i can’t enter more than one keyword. 🙁

    Turning the recalibration beta the problems disapear.

    Yoast, please stop launching buggy updates und treat us as unpaid beta testers. This happens not the first time. Since early 2018 the update quality is going down and it’s really frustating. 🙁

    • This reply was modified 11 months, 1 week ago by The-Dude.

    I have the same issue
    I used the Health Check & Troubleshooting plugin and follow your orders
    the problem occurs when all plugin except yours are disabled and default theme installed

    Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    @alexanderkoch096 @peroks Can you confirm you are using WordPress 5.0.2 when this issue occurs? You can check by clicking on the W in the top left and selecting About. If you need to update, please check with your host provider. Please know that if you are using an older version of WordPress Core you may experience unexpected behavior with Yoast. This guide explains more: https://yoast.com/why-we-dont-support-old-wordpress-versions/

    ​If you have confirmed that this issue is still occurring with the current version of WordPress this may be caused by a plugin or theme conflict. Can you try and gather as much information for us as possible? Please perform the following:

    1. Check for conflicts.
    2. Check for JavaScript errors with your console.
    If you find any JavaScript errors related to Yoast SEO or if there is a conflict with a plugin or a theme, you can create a new GitHub issue for our developers. Please report the issue to a third party developer as well.

    @the-dude-1 If you have purchased SEO Premium you would need to contact us directly at support@yoast.com for assistance as this forum is reserved for support of the free version of Yoast SEO.

    @devnihil No, I’m on WP 4.9.9. I already posted my JS Console on Github, there are four Yoast-related exceptions.

    In the meantime, I rolled back to Yoast 9.3. with no problems and no JS exceptions in the console.

    Thanks
    Per

    Same problem here with v9.4 on WP 5.0.3.

    Also, the Visual editor tab is no longer working until/unless I disable Yoast.

    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    @slomeli79 If you have a similar issue, please open a new request. That way it’s easier to track issues and provide assistance. Thanks!

    slomeli79

    (@slomeli79)

    It’s the same issue (disregard note about the Visual Editor tab; I can’t edit that comment anymore.)

    My screenshot matches @alexanderkoch096 : https://cl.ly/77d97224ba1f

    Still happens with ALL other plugins disabled.

    What fixes it?
    #1 changing theme to TwentyNineteen or TwentySeventeen
    OR
    #2 rolling back Yoast to 9.3 – EVEN WITH all plugins active and the CURRENT THEME – fixes the issue. (so don’t just blame the theme, Yoast team.)

    So there is some conflict with Yoast 9.4 and *some* themes.

    • This reply was modified 11 months ago by slomeli79.
    • This reply was modified 11 months ago by slomeli79.
    alexanderkoch096

    (@alexanderkoch096)

    @slomeli79 thanks for your response! Yes I rolled back to yoast 9.3. an it works again.

    For now I am using WP 4.9. and i will wait a little bit longer with the update.

    Best regards,
    Alex

    Hi there,
    I’m on 9.6 and WP5.0.3. http://www.donnamcgee.ie

    Readability analysis and Focus Keyphrase keep revolving with a green circle and the word (beta) alongside the green circle on pages and posts so unable to get a bullet read

    Would appreciate your response

    Regards
    Donna

    Hi,

    I have wordpress Version 4.9.10

    and Yoast (Free) Version 11.7

    this issue appears. (i.e. the SEO and readability tabs are blank and not loading, though the “advanced” tab is loading)

    Thanks

    William

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.