Support » Plugin: WPSiteSync for Content » Yoast SEO plugin stops working when I activate WPSiteSync for Content plugin

  • Resolved Developer igxact

    (@sukhamsharma)


    Yoast SEO plugin stops working when I activate WPSiteSync for Content plugin.
    This is a multisite.

    Please help.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author ServerPress

    (@serverpress)

    Hello Sukham,

    Thank you for bringing this to our attention.

    We notice that you have also submitted a support request through our contact page. Thank you for that. We will be working this issue through our support system rather than here on the Forums so that we can get some additional information from you and resolve this quickly.

    All the best,
    The ServerPress Team

    Hello, I’m just curious if this issue was resolved? Considering the plugin but incompatibility with Yoast would be a problem. Thanks in advance for the response.

    Plugin Author ServerPress

    (@serverpress)

    Hello cwaymem,

    Thanks for writing to us!

    Our latest release, version 1.5.2 on May 23rd did address this issue as well as a couple of other issues and some enhancements.

    Please upgrade to the latest version. If you still see this problem, or anything else – feel free to contact our support via https://serverpress.com/contact/ and let us know and we will be happy to take a look at it.

    All the best,
    The ServerPress Team

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.