Support » Plugin: Yoast SEO » Yoast SEO breaking login, new post, CF7 messages etc

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • UPDATE: Failed to find source of problem – simply disabling Yoast SEO still left other issues. HAve reverted to late December backup, and now everything’s working again. I suspect this is multi-factorial issue, with Yoast being part of it, but in combination (conflict?) with other plugins. At a quiet moment, I’ll create multiple update paths (doing things in different orders) and will post further if it throws any light on this.

    Plugin Support jerparx

    (@jerparx)

    Hello @wwwolf,

    To resolve the issue we ask for a conflict check as sometimes strange behavior may be caused by a plugin or theme conflict. This is the only way to figure out which plugin or theme is affecting the Yoast Premium plugin. The fastest way to rule out conflicts is to deactivate all non-Yoast plugins and switch to a standard theme like Twenty Seventeen. If this resolves the issue, you have a conflict and should activate one plugin at a time until you locate the conflict. Finally, after all plugins are active, switch to your theme. This will narrow down the conflict to a specific plugin or a theme conflict.

    Please inform us of the results.

    Hi,

    I think I found the solution. Kindly check your tableprefix_post structure if the ID is set to primary and auto increment.

    Also please remove all auto draft post with the ID of ‘0’.

    Renz Ramos

    • This reply was modified 10 months, 2 weeks ago by  imrenzramos.
    • This reply was modified 10 months, 2 weeks ago by  imrenzramos.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Yoast SEO breaking login, new post, CF7 messages etc’ is closed to new replies.