Support » Plugin: Email Encoder - Protect Email Addresses » Year number in e-mail address is changed for different page loads

  • Hi there!
    I have an e-mail address “iena2019@kit-initiative.de” in the top contact line.
    Sometimes, after protection, the digit 0 disappears in the displayed/rendered address.
    Once there is correctly “iena2019@kit…”, but at another page load “iena219@kit…” without the digit 0.
    Incidentally, the actual mailto-link seems to be ALWAYS CORRECT!
    I ask for quick help, because I can not keep this page with the bug for a long time ready to view.
    Best regards, Martin

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Ironikus

    (@ironikus)

    Hey @mmue – thank you a lot for your message!
    I’ll check this issue within the next four hours.
    Will update you right away after.
    Thanks already a lot for your patience.

    Plugin Author Ironikus

    (@ironikus)

    Hey @mmue – I’m happy to tell you that the issue will be fixed within our next version update.
    To already provide you a solution, for now, we created a pre-beta for you, which you can download from here: https://www.dropbox.com/s/629gld1n0t6qjkv/email-encoder-bundle-mmue.zip?dl=1

    This will already fix your issue. As soon as we launch the new version, you can simply update and it will continue to work.
    Please let me know in case you have further questions. 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Year number in e-mail address is changed for different page loads’ is closed to new replies.