Support » Plugin: Mighty Addons for Elementor » XSite Copy Paste All Doesn’t Work on Certain Pages

  • Resolved blackeye0013

    (@blackeye0013)


    Hello,

    I’ve come across another copy/paste related problem. It’s hard to debug it because I have no idea, why it’s happening (and believe me, I’ve tried to trace it quite hard).

    On some pages I get these issues:
    – pages cannot be copied via MA Copy All / Paste All
    – none or partial content is pasted
    – no JS or other errors, no console log messages, the MA message claims success (even though nothing is pasted)
    – normal MA Copy Paste works separately for each section of the copied page; I was able to copy the whole page one section by one without issues
    – the one-by-one-copied page CAN be copied as a whole afterward
    – normally (classic Elementor Copy/Paste) copied or duplicated page preserves the issue
    – the issue has no connection to the Elementor version, it’s present in all cases

    I can send you an exported page on which I can reproduce this issue consistently (even after export/import to other site). This would be the easiest way, how to reproduce the issue for you.

    Thanks again

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author MightyThemes

    (@mightythemes1)

    Hi Petr,

    Thank you for your in-depth testing cases.

    Yes, it would be great if you can send the exported page.

    Send it to support@mightythemes.com and I’ll surely test it and report to you here.

    Thanks,
    Akash

    Thread Starter blackeye0013

    (@blackeye0013)

    Hi Akash,

    Email sent. I hope it will help you to debug the problem.

    Thanks
    Petr

    Plugin Author MightyThemes

    (@mightythemes1)

    Hey Petr,

    Thank you for sending the file. It did help in solving the issue.

    We’ve fixed the issue and you’ll find the update. Just update it and try.

    Let me know, how it goes.

    Thanks.

    Thread Starter blackeye0013

    (@blackeye0013)

    Excellent, now it works! BTW, what caused the problem, inner sections?
    Thanks
    Petr

    Plugin Author MightyThemes

    (@mightythemes1)

    That’s cool.

    Yes, the inner sections. The problem was when copy/pasting the sections with inner sections, elementor used to return true/false statements so sections stand out from the inner section but in newer versions, elementor stopped returning the false mark for inner sections and that condition was not coded in Mighty Addons.

    So, that was the exact issue.

    Thank you for your test cases, they were really helpful.

    I’m closing the issue, you can always open a new one.

    Thanks,
    Akash

    If you feel, you can let us know your experience by giving us a review here.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘XSite Copy Paste All Doesn’t Work on Certain Pages’ is closed to new replies.