Support » Plugin: Buddypress XProfile Custom Field Types Reloaded » xProfile images disappear

  • Resolved chanelwp

    (@chanelwp)


    When I edit a BuddyPress profile on the front end or WP back end, all the images disappear, and I have to upload all the images again in one edit session and save it to get the images back.

    Using BuddyPress profiles with Paid Memberships Pro premium plugin. Created extra profile fields for images (book covers) using plugin “Buddypress XProfile Custom Field Types Reloaded” and for months it’s been working fine, but now images disappear when you edit a profile.

    URL: https://novelnetwork.com/ – it’s a membership site so you need a login to view or edit member profiles.
    Latest versions of PMPro, AddOns and WP
    Running PHP version: 7.0.31
    BuddyPress v3.1.0

    Would really appreciate some help with this, thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author SeventhQueen

    (@seventhqueen)

    Hi, sorry for the delay, I need to check why I am not getting notified by new topics. Are you sure you are not using any new plugins since in the past you say it works?

    Thanks

    Thread Starter chanelwp

    (@chanelwp)

    Thanks for getting back to me. I did not install any new plugins.

    Plugin Author SeventhQueen

    (@seventhqueen)

    that is very strange. you just neee to access a profile and they get deleted? or maybe they don’t show when editing the profile?

    Plugin Author SeventhQueen

    (@seventhqueen)

    Let me know when you have the chance. Thanks

    Thread Starter chanelwp

    (@chanelwp)

    The images do show when I edit a profile, but after I save my edits (even if I don’t edit any of the images), the images disappear, both in the edit screen and on the front end.

    Plugin Author SeventhQueen

    (@seventhqueen)

    I don’t think our plugin is related to your issue. Try with the plugin deactivated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘xProfile images disappear’ is closed to new replies.