• Resolved andrej87

    (@andrej87)


    Dobrý deň, vyskúšal som si nainštalovať Váš plugin na našu stránku (jazyk SK/CZ + multicurrency EUR/CZK cez WPML), potrebovali by sme ho hlavne kvôli Heureka SK a CZ – jednak XML feedy produktov a na druhej strane pre službu Overené zákazníkmi.

    Prvá otázka: všimol som si, že v sekcii Reklamné systémy > Heuréka je možné oddelene aktivovať službu Overené zákazníkmi aj pre CZ verziu aj pre SK verziu Heureka a zadať pre obe jazykové verzie aj samostatné kódy pre certifikát. Predpokladám, že keď tu všetko správne nastavím, tak plugin bude objednávky urobené cez CZ verziu stránky posielať prostredníctvom API kľúča do Heureka.cz a objednávky urobené cez SK verziu stránky cez druhý API kľúč do Heureka.sk – funguje to takto?

    Druhá otázka: v sekcii XML feedy generuje plugin Produktový feed, Dostupnostný feed a Feed kategórií. Všimol som si však, že plugin neponúka možnosť (resp. som ju nenašiel) generovať oddelene jednotlivé feedy pre CZ a SK verziu stránky. Vždy keď kliknem na “Pregenerovať XML” v SK backende, vygeneruje sa napr. jeden produktový feed obsahujúci všetky produkty v SK verzii stránky, a keď kliknem na ten istý button v CZ backende, vygeneruje sa produktový feed obsahujúci všetky produkty v CZ verzii stránky (s CZ popismi a CZ URL, avšak s cenami produktov v EUR) – pričom tento CZ feed ma rovnakú URL ako SK feed a navzájom sa prepisujú. Je možné generovať separátne SK XML feed a CZ XML feed?

    Vopred ďakujem za odpovede!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author MERGADO

    (@mergado)

    Dobrý den,

    Predpokladám, že keď tu všetko správne nastavím, tak plugin bude objednávky urobené cez CZ verziu stránky posielať prostredníctvom API kľúča do Heureka.cz a objednávky urobené cez SK verziu stránky cez druhý API kľúč do Heureka.sk – funguje to takto?

    Ano, takto by to mělo fungovat.

    Je možné generovať separátne SK XML feed a CZ XML feed?

    Bohužel Mergado Pack nepodporuje multijazyčné a multiměnové weby vytvořené externím pluginem. Je t na našem senamu, ale bohužel v současné době to plugin nepodporuje.

    S přáním úspěšného dne
    Petr Mindl

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by MERGADO. Reason: edit misspelling
    Thread Starter andrej87

    (@andrej87)

    Ďakujem za odpoveď, to je veľká škoda.

    Hlavne vzhľadom na to, že službu Overené zákazníkmi od Heureka možno využívať pre multijazyčnú a multicurrency stránku cez Váš plugin úplne bez problémov, ale XML feedy nie.

    • This reply was modified 3 years, 1 month ago by andrej87.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘XML feedy pri viacjazyčnej stránke’ is closed to new replies.