WordPress.org

Forums

XCloner - Backup and Restore
Xcloner clone to localhost problems (4 posts)

  1. hermesd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I have tried to clone a site hosted on mediatemple(gs) to a localhost.
    I downloaded the clone and used ftp to put the tar.php and xcloner.php files into a localhost directory, and created an empty database with phpmyadmin...

    When I try to access http://localhost/mysite/xcloner.php the browser tries to download the xcloner.php file and does not start the restore process.

    Any idea what is going wrong?

    Thanks.

    http://wordpress.org/plugins/xcloner-backup-and-restore/

  2. xcloner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The issue is probably from your server setup, are you able to run any php other php scripts? Make sure your local server is configured to execute php code!

  3. hermesd
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I'm running other sites on my local server that are executing PHP without a problem. There seems to be something up with this particular site.

    I'm wondering if you've seen an issue like this before...

    It actually happens when I try to use another backup plugin too.

    Any input would be appreciated...

    Thanks again.

  4. xcloner
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you have any .htaccess file inside that folder? if so, try and delete it and see how it goes... Also, make sure you call the script by it's correct casing name XCloner.php and not xcloner.php

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • XCloner - Backup and Restore
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic