[resolved] Wysiwyg editor missing in Chrome & Firefox (3 posts)

  1. tue.nielsen
    Posted 4 years ago #


    i have a blog.

    when i use internet explorer, everything works fine, but it is pretty slow, and also i get a script error when clicking on the Page Atributes -> parent rolldown. There are a lot of subpages!

    I therefore want to use chrome instead. But when i want to add a new Post, the wysiwyg editor is not there. This only happens in chrome and firefox!?

    here is a screenshot: http://www.menuvm.com/chrome_error.jpg

    I have tried to upgrade to 3.2.1 but still the same.

    i am running 3.1.3 right now.

    I have seen other posts about this, but they suggested to deactivate and then activate plugins. i have tried this but without any luck.

    "Disable the visual editor when writing" is also disabled.

    Please help


  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. tue.nielsen
    Posted 4 years ago #


    it turned out it was the theme.

    I just didnt know that the the theme for the "real" website could influent on the admin theme.

    You learn something everyday....

    Thanks for the help!


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic