WordPress.org

Forums

WordPress SEO by Yoast
[resolved] www redirection not working (9 posts)

  1. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    For some reason the WP sites I'm running with the WordPress SEO plugin are not redirecting from domain.com to http://www.domain.com as they should.

    Disabling the plugin fixes this but I really love the features of this plugin so am a little loathed to do that.

    Any ideas on a fix?

    Thanks

  2. dbm44
    Member
    Posted 3 years ago #

    We are also having this problem.

    Site redirects from domain.com to http://www.domain.com without WordPress SEO plugin enabled but not when WordPress SEO plugin is enabled.

    I am sure that when we first tested thiss site that this was not the case with 0.3 version of the plugin.

    Is this something that has been changed in latest versions?

    As above really like the plugin feature so do not want to have to remove it.

    Any ideas on how to resolve it ?

    Thanks

  3. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    I still haven't found a solution to this I'm afraid (other than downgrading the plugin to the previous 0.3.X version).

    On Twitter the author (@Yoast) recommended replacing the canonical function at line 503 of inc/class-sitemaps.php with this http://yoa.st/kUSqCC but I had no joy with that solution. You might have better luck though (obviously back everything up first).

  4. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    What plugins and theme are you running? Maybe we can find a common cause...

    I'm using a customised version of WooThemes Gazette and running the following plugins:

    Contact Form 7
    Disqus Comment System
    FD Feedburner Plugin
    Google Analytics for WordPress
    Jetpack by WordPress.com
    MediaRSS
    Redirection
    W3 Total Cache
    Widget Logic
    Wordpres SEO
    WP to Twitter

  5. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK - I've found that enabling "clean permalinks" in the plugin settings seems to fix this issue both with and without the code edit above.

  6. dbm44
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for the updates.

    We have a custom theme and only common plugins are

    Wordpres SEO
    WP to Twitter

    We tested the site extensively when we were developing it and it all worked OK. Only updates have been the core WordPress updates to 3.13 and the updated WordPress to SEO plugin.

    Definetly looks like an isssue with latest Wordpres SEO plugin changes.

    Will have a further look at the isssue later this week

  7. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    This is fixed with 0.4.2, which was just released.

  8. Primitive
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you Joost - you're awesome!

  9. dbm44
    Member
    Posted 3 years ago #

    And again

    Thank you Joost really helpful to have a quick fix

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress SEO by Yoast
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic