Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Wrong site showing

[Resolved] Wrong site showing

  • I installed google analyticator and set it to the correct site and everything worked fine. I then changed the setting to a different site and that came up on the dashboard, but now I can’t change back to the original. I tried to reset, deauthorize and even deleted the plugin and reinstalled but I can’t get the stats from the correct site back. Any suggestions?


Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi Daniel,

    Thanks for getting in contact. So are you saying that when you reset the plugin and re-authorise that the site you want does not appear on the list anymore, or what exactly is the issue?


    After I re-authorized and changed the site, the statistics were still from the old site. I just looked at it now though and it has updated to the new site so it’s OK now. It must have been a caching issue (although I had also cleared my cache last night). It’s OK now so thanks for responding.

    No problem. Glad you sorted it out.

    I have done a reset, uninstall, reinstall, and a hard refresh, checked on other browsers – chrome, IE, firefox, checked the codes – it’s still tracking the wrong site. Is there some sort of delay between installing the plugin and having it track the correct site? Very frustrating. the site is http://www.theadvancementgroup.com

    P.S. it only has the wrong info on the 30 day graph. The one for ‘yesterday’ and ’60 days’ shows correct. Weird????

    Hi Carolyn,

    Thanks for contacting us. Let’s start with the first issue

    I can see from your website that Google Analytics is tracking is: UA-47433667-1

    Is that correct?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Wrong site showing’ is closed to new replies.