Support » Plugin: Security & Firewall - MalCare Security » Wrong site after migration

  • Resolved Rafael Cosquiere

    (@rafaelcosquiere)


    Hello to everyone,

    I recently install Malcare by BlogVault in a dev domain, then i migrate the full web thought Migration All in One.

    Now the problem is, when i visit the Malcare dashboard page where you can see MALWARE SCANNER, FIREWALL, LOGIN PROTECTION, etc. The website url is the old domain. And i cant find a way to get Malcare running on the new website.

    (Step to understand the problem)
    1. Install Malcare on devtest.com
    2. Malcares works fine!
    3. Migrate the website to finalweb.com
    4 Now Malcare is install on finalweb.com but still scan and show info about devtest.com

    What i try..

    1. Deactivate and activate plugin.
    2. Remove and reinstall

    Thanks in advance!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author akshatc

    (@akshatc)

    Hi,

    This is a known bug with MalCare Free plugin. We are working on a fix for this.

    Can you please share the obfuscated url(for example remove a few characters and share the url) of the old and the new site. We will override this for you from our servers.

    Thanks

    Rafael Cosquiere

    (@rafaelcosquiere)

    Hello! Its nice to know you already got knowledge about the problem.

    Thanks for your fast reply!!

    Old and new website is the same: https://app.malcare.com/mcapp/77cdebc1f7b56deb58bf8e390c9362ac

    Is it that what you looking for?

    Thank you again

    Plugin Author akshatc

    (@akshatc)

    Hi,

    We will also need the url of the new site. Can you please share that too.

    Thanks

    Rafael Cosquiere

    (@rafaelcosquiere)

    Yes, of course, thank for your time and work.

    New url: -removed link-

    Plugin Author akshatc

    (@akshatc)

    We have resolved it. You should now be able to access the security panel.

    In future this will be much cleaner.

    Can you please remove(by editing the answers) both the urls you have shared in the above answers as they can both be a security hazard.

    Rafael Cosquiere

    (@rafaelcosquiere)

    Everything works perfect now! Thanks

    Sorry but i cant edit the first URL… i dont know why.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Wrong site after migration’ is closed to new replies.