• Resolved hecthewreck

    (@hecthewreck)


    I been trying these settings you advise but I can’t seem to get it right, what I need is the image of my latest post to appear in the email that is sent out, the result I got in my last one was the image of the previous post.

    I would appreciate a simple way to fix this.

    Thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support Elvira K

    (@treibalen)

    Hi there @hecthewreck,

    Thanks for reaching out!

    Can you please clarify if the featured image of the latest post is not correct in the Post Notification email sent?

    Or are you adding this image to your email differently?

    Thread Starter hecthewreck

    (@hecthewreck)

    Yes, the featured image of latest post is not right.

    Plugin Support Elvira K

    (@treibalen)

    Hi there @hecthewreck,

    Thanks for the confirmation!

    Can you please share a screenshot of the featured image of the post and how it’s displayed in the newsletter?

    Also, do you use any caching plugins? Did you update an image for this post previously?

    Cheers!

    Thread Starter hecthewreck

    (@hecthewreck)

    The first pic is the one in the post is the email, I use one caching plugin.

    https://i.imgur.com/Y0Wyuog.jpg

    https://i.imgur.com/m5ov4Ep.jpg

    Plugin Support dromero20

    (@dromero20)

    Hi!

    Thanks for providing the screenshots!

    You mentioned that you’re using a caching plugin. If you clear the cache of your site, temporarily disable the plugin and then send a test newsletter to yourself, does the correct image populates? Could you also share a link to the preview with us (view in browser -> then copy and paste the link here)?

    Plugin Support Elvira K

    (@treibalen)

    Hi there @hecthewreck,

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – we’ll be here if and/or when you are ready to continue.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.