WordPress.org

Forums

Wrong admin panel loads (4 posts)

  1. moffett8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    On my hosting company on the WordPress install page they have a clone site option. I cloned a website to a completely new website. The new site seems to be working perfectly. The problem I'm having is when I try to login to the admin page on the new word press site it trys to log me in to the original website that the new word press site was cloned from.
    I was hoping to get this cloning feature working because it would save me so much time building word press websites. Does any one know what file I could edit to fix this?

    Thanks,

    Philip

  2. WPWhiteSecurity
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi moffett8,

    It seems like a DNS issue. When you cloned the website, was the IP changed? Or the host headers of the web server need to be updated. This might shed some light: http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

  3. moffett8
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,
    The ip was not changed, the site was copied from one subdomain to another subdomain of the same domain. The website actually works. The reason I need to update the setting by accessing files is because I need to change the header etc on the new site. When I login by wp-admin it takes me to the old website. I can't find any file on the new website that lists any url for the old website or the new. If I knew the file name and location I could edit the file and i think that would fix my problem. Php config has everything but the site url.

  4. WPWhiteSecurity
    Member
    Posted 1 year ago #

    In that case the domain changed (even though it is a sub domain) and there are some steps you must follow to configure WordPress to run on the new sub domain. Here is the information you need:

    http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress#When_Your_Domain_Name_or_URLs_Change

    Hope this helps you solve your issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic