• Resolved rodcastler

    (@rodcastler)


    Hello, all of a sudden only garbage shows instead of my inventory table.

    Inventory had been working fine for a year, and I can’t pinpoint a specific change that may have triggered this issue.

    What I have done for troubleshooting:

    1. Update WP to the latest version.
    2. Uninstall and disabled W3 cache.
    3. Remove and reinstalled WPInventory.
    4. Removed and reinstalled WPFW.
    5. The Database and data looks fine. No corruption to be seen. I can see every inventory item and images OK within Admin features for Inventory, there are not many items.

    I ran out of ideas. There is a weird statement among the garbage that seems to refer to a file. That particular filename is not mentioned within the database, and it seems like the file never existed as I can’t find it in any backup either.

    No portion of the text being shown is in the database. I checked it against a full dump. This is what leads me to think that there may be some sort of cache involved. But I have deleted and disabled every cache. Is there a database cache that could be causing this, I wonder?

    Thanks!

    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by rodcastler.
    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by rodcastler.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter rodcastler

    (@rodcastler)

    Sample of garbage characters shown on page instead of an inventory table:

    bookmark88�����6��A� Applications MAMP htdocs wpinventory wp-content plugins wp-inventory-manager viewsloop-all-table.php$$0@Thx��%�mO�mZ0) � � ��I�K�$��,<L\lAîe�W� file:///Macintosh HD�`ntA��D�$5EC9B4CA-D0C8-42BA-9931-2E95F5363B6C���/3dnibphp????������|�@� p � � $ P0 ������”�|

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by rodcastler.
    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by rodcastler.
    Plugin Author WP Inventory

    (@chuck1982)

    Hi there – I’m very sorry for any inconveniences here. We had some technical difficulties in the latest update – but we’ve put out another quick update to resolve them. Please update again and this should be resolved.

    Thread Starter rodcastler

    (@rodcastler)

    Thank you!

    You are correct: It was a bug. I thought it was a data related issue.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘wpinventory shows only garbage characters’ is closed to new replies.