WordPress.org

Forums

wp_editor() breaks apart in 3.9 beta 1 (4 posts)

  1. onurozt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wanted to heads up for the wp_editor() function showing broken tinyMCE : http://d.pr/i/cPn6

    I'm using the wp_editor() function in one of my themes and it no longer works after the 3.9 beta 1 update

  2. Shelby DeNike
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the exact same issue myself. Working on seeing which plugin is conflicting or if it is my theme (using Genesis Framework)

  3. Andrew Nacin
    Lead Developer
    Posted 1 year ago #

    Could you provide the code you're using?

  4. onurozt
    Member
    Posted 1 year ago #

    Below is the code used in a plugin I use (visual composer builder plugin for WP)

    function vc_textarea_html_form_field($settings, $value) {
        $settings_line = '';
        if ( function_exists('wp_editor') ) {
            $default_content = __($value, "js_composer");
            $output_value = '';
            // WP 3.3+
            ob_start();
            wp_editor('', 'wpb_tinymce_'.$settings['param_name'], array('editor_class' => 'wpb_vc_param_value wpb-textarea visual_composer_tinymce '.$settings['param_name'].' '.$settings['type'], 'media_buttons' => true, 'wpautop' => false ) );
            $output_value = ob_get_contents();
            ob_end_clean();
            $settings_line .= $output_value.'<input type="hidden" name="vc_textarea_html_content" class="vc_textarea_html_content" value="'.htmlspecialchars($default_content).'"/>';
        }
        return $settings_line;
    }

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags