Support » Plugin: WP-Piwik » WP-Wiki don't work

  • Resolved Vaiper

    (@vaiper)


    Hi,

    when i activate the wp-piwik plugin and i go to settings -> wp-piwik, my Website load and load and after ~45 Seconds i see the plugin site, but when i open the wp-piwik settings i must wait ~45 Seconds.

    yesterday the plugin works good. today morning i have change the https:// SSL-certificates.

    i have deleted and new installed. not working 🙁

    Help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-piwik/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hey,

    here more information:

    WordPress Version: 3.5
    Piwik Version: 1.9.2
    WP-Piwik: 0.9.7

    When i deinstall the wp-piwik, i can go to seetings and all pages in my wp-admin page.

    when i have wp-piwik installed, i have no chance to open the wp-piwik settings. 🙁

    Plugin Author braekling

    (@braekling)

    Are your new certificates self-signed? Did you try to disable the SSL peer verification?

    WP-Piwik does not work with invalid certs without disabling their verification.

    Hi,

    yes it was the ssl cert. but that is a startssl class 2 Certificate.

    Solution is disable the ssl verification.

    thank you

    Plugin Author braekling

    (@braekling)

    Maybe you didn’t refresh the public keys on the WordPress server? In this case the verification will also as fail as you are using an invalid cert, of course.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘WP-Wiki don't work’ is closed to new replies.