WordPress.org

Forums

[resolved] WP Theme Switcher (10 posts)

  1. Ajay
    Member
    Posted 10 years ago #

    Is it just me or does everyone have the same problem with WP Theme Switcher as I do on my Demo BLog?

    If you visit http://demoblog.ajaydsouza.com and try to switc the theme, you get an intermediate
    OK
    The document has moved here.

    page.

    This used to not happen with WP 1.5.2.

    Or am I doing something wrong?

  2. Michael Bishop

    Posted 10 years ago #

    Same experience with 2.0 beta 1

    Might have something to do with the new manner of handling permalinks in 2.0

  3. Beel
    Member
    Posted 10 years ago #

    Once the theme has been switched (selected), the page needs to be refreshed (or in your case, go back to "home"). I believe this was mentioned in another thread. As for your "blank" page issue (or whatever it is), that apparently is a problem with your setup - maybe whitespace?

  4. Ajay
    Member
    Posted 10 years ago #

    I can't why it would be whitespace, because it works fine on 1.5.2 in the same config.

    The only thing different is the versions of WordPress.

  5. vkaryl
    Member
    Posted 10 years ago #

    If this is Ryan Boren's theme switcher, did you get the latest version? I've got 3.0, and not having the problem at all now, though I did before he updated the plugin.

  6. Ajay
    Member
    Posted 10 years ago #

    Can you point the link out to me?

    Maybe I am running an older one.

  7. schestowitz
    Member
    Posted 10 years ago #

    I suspect the latest will be here, but ti says version 0.5 and is probably included in the Beta.

  8. Ajay
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks schestowitz. Got it working I was running 0.3
    Damn I can be dumb!

  9. schestowitz
    Member
    Posted 10 years ago #

    There are no bad questions and, if anything, your question may serve other people in the future -- those experiencing the same problem and seeing the same symptoms.

  10. darkknight
    Member
    Posted 9 years ago #

    That link seems to be dead... the repository appears empty.

    Has the plugin moved? I am stuck on v2 of the plugin and it just gives me empty pages after changing themes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic