WordPress.org

Support

Support » Alpha/Beta » [Resolved] WP Theme Switcher

[Resolved] WP Theme Switcher

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Same experience with 2.0 beta 1

    Might have something to do with the new manner of handling permalinks in 2.0

    Once the theme has been switched (selected), the page needs to be refreshed (or in your case, go back to “home”). I believe this was mentioned in another thread. As for your “blank” page issue (or whatever it is), that apparently is a problem with your setup – maybe whitespace?

    I can’t why it would be whitespace, because it works fine on 1.5.2 in the same config.

    The only thing different is the versions of WordPress.

    If this is Ryan Boren’s theme switcher, did you get the latest version? I’ve got 3.0, and not having the problem at all now, though I did before he updated the plugin.

    Can you point the link out to me?

    Maybe I am running an older one.

    I suspect the latest will be here, but ti says version 0.5 and is probably included in the Beta.

    Thanks schestowitz. Got it working I was running 0.3
    Damn I can be dumb!

    There are no bad questions and, if anything, your question may serve other people in the future — those experiencing the same problem and seeing the same symptoms.

    That link seems to be dead… the repository appears empty.

    Has the plugin moved? I am stuck on v2 of the plugin and it just gives me empty pages after changing themes.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] WP Theme Switcher’ is closed to new replies.