WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » wp stats partially frozen

wp stats partially frozen

  • After weeks of wp-stats-1.1.1 working perfectly on 5 blogs of mine all of a sudden today they are partially ‘frozen’

    Everything seems to be working normal except for referrals.

    The referrals list appears stuck on yesterday’s list of referrals, then for the previous day it lists ‘none’, which of course is false.

    any ideas?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I am having the same problem. In addition, the graph on top times out and doesn’t load. I am assuming it is a problem on their end, but I can’t figure out anyplace to get more information. I went through three pages of hits using the search function here, and didn’t find anything helpful, though in the past couple of weeks people have been reporting trouble getting recognized by the system, despite being logged in and having the correct API key.

    well it magically seems to have fi xed itself today.

    Well, the actual stats are working now for me, but the graph has been replaced by an image of a semi-submerged rowboat. I would sure like to know what’s going on. I had to login to wordpress.com before the stats would work.

    It turns out the image was coming from my Firefox browser cache. I cleared the cache and now I get the graph like I’m supposed to.

    My referrals still aren’t working right. Is there a solution for this?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘wp stats partially frozen’ is closed to new replies.
Skip to toolbar