WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Slider Plugin
WP Slider not working in new site (did work in old) (3 posts)

  1. Enhoe
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi! I installed your plugin and it was perfect, but my laptop crashed so I took the HDD data (couldn't recover the database though) so I installed wordpress again and started the site again with the same custom theme and the plugins I've been working with, but even though everything is technically the same (I haven't modified any php document, made posts, pages nor installed new plugings, I haven't even changed the css!) now the slider doesn't show, when I hover up I can see the navigation arrows, but that's it (I put some screenshots, it should be in that white line but look like a 647x440px rectangle)
    You can see the index.php code here
    Screebshot
    Screenshot(hover)
    (The bg changes thanks to another slider)
    Thanks!
    P.D.: I made several sliders to use other ID's (11, 17 and 18 none worked)maybe it's a REALLY stupid question but could it be because now ID are 2 digits instead of 1? (4 and 5 were the ones before)

    https://wordpress.org/plugins/simple-slider-ssp/

  2. Muneeb
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Share your site link here so I can test it live on your site.

  3. whoaloic
    Member
    Posted 8 months ago #

    Yes I had the same problem.
    I've re-built another slider.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic