Support » Plugin: WP SES » WP-SES won’t activate

  • Hello, I’ve added this plugin, it works but strange enough won’t fully activate.
    It doesn’t send emails to the buyers on Woocommerce, but other emails work.

    I have the last update by Delicious Brains but no matter what I do, after I hit “turn ON”, it won’t activate. It will say that it’s active, but then it will return to OFF.

    I’m on Elastic Beanstalk + RDS, everything works fine except for this.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Brad Touesnard

    (@bradt)

    Do you have an object cache enabled? Sounds like you might need to clear the object cache.

    Hi Brad, sorry I’m not an expert and so far what I searched, I couldn’t find what or how I should activate object cache.

    At least at database level I don’t and I either have on WP or Woocommerce.

    Plugin Contributor Sylvain Deaure

    (@sylvaindeaure)

    You could try enabling the integrated logging function.
    Maybe you have a conflicting plugin. This will tell.

    This is what I’m getting in the logs:

    1515343058 wp_mail already defined in /home/138340.cloudwaysapps.com/gnjtdzdqrj/public_html/wp-includes/pluggable.php
    1515343058 2 Verified Identities.
    1515343058 Sender Ok

    OK, based on another answer, I found other plugins who were calling that function.
    How should I proceed on this? There’s no way to modify the other plugin, at least it’s unsupported and I don’t know how to do it.

    Is there another solution?

    voodoochill

    (@voodoochill)

    I had this same issue, the culprit plugin in my case was

    https://wordpress.org/plugins/contact-forms-builder/

    svaldesm

    (@svaldesm)

    @voodoochill

    And how did you solve it?

    voodoochill

    (@voodoochill)

    I ditched that plugin

    voodoochill

    (@voodoochill)

    Just to be more precise, I switched back to Contact Form 7, but there seems to be another conflict, WP SES causes contact form 7 emails to not format properly, so I now use WP Mail SMTP for Amazon SES, and that one does work fine with Contact form 7 so all good now.

    I have found the issue I am having. I have a plugin called StopBAdBots. This plugin when enabled causes WP SES to turn off. Any idea how I can fix this? I need this plugin.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.