Support » Plugin: WP Hide & Security Enhancer » WP Rocket and Version 1.5.5.5

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author tdgu

    (@tdgu)

    Did you tried to clear the WP Rocket cache?

    Eli

    (@realact)

    Hi there @tdgu

    Thanks for replying, Yes, I did clean up ALL caches and the problem still persisted.

    zoran_dj

    (@zoran_dj)

    That’s odd; clearing cache should resolve your problem because I had the same issue and after last 1.5.5.5 update the problem was gone.

    Make sure to clear your browser cache as well, did you visit your website with another browser, to make sure it is not browser related cache issue?

    Plugin Author tdgu

    (@tdgu)

    @realact Please feel free to get in touch through our website contact form and i’ll check it further.

    Eli

    (@realact)

    @zoran_dj yes, it is odd, I did cleared up ALL caches both in my browser as well as WP Rocket/CloudFlare/CDN. The problem is no longer with the back-end, that looks fine now in this version (1.5.5.5) but the problem I’m experiencing is in the Login/Register/Recover Password pages.

    I even tried it again today after cleaning up ALL caches again and experienced the same problem.

    @tdgu will do so now, thank you for replying.

    samwebdev

    (@samwebdev)

    Hello,

    1.5.5.5 fixed the previous issue with admin css, however now the customer login is not working; it looks like redirect is not working for wp-admin for the front page login button as after clicking login:

    https://website.com/wp-admin/images/spinner-2x.gif

    this is the spinner url, which should be already replaced with

    https://website.com/NEWURL/images/spinner-2x.gif

    and the login fails for the customer.

    Plugin Author tdgu

    (@tdgu)

    @samwebdev The issue should be now fixed in version 1.5.5.6

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘WP Rocket and Version 1.5.5.5’ is closed to new replies.