Support » Plugins » WP-Print, missing message body

  • Resolved hmfwic

    (@hmfwic)


    I’m using wp v2.5.1. Ever since upgrading to 2.5.1, when I hit the print link at the bottom of the single post display, what I get on the screen is the blogs header and footer. I no longer get the white page with the post in it.

    I was using wp-print 2.3 before I upgraded and it worked fine. Since then, no luck. I’ve deleted it from hard drive and reinstalled it and it is still broke. Something is broke. Yet I hear that the plugin works for 2.5.1. I also changed themes to the wp default theme and it seems worse. In that trial, the print command didn’t even show up at the bottom of the post, or anywhere else.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • whooami

    (@whooami)

    Member

    I also changed themes to the wp default theme and it seems worse. In that trial, the print command didn’t even show up at the bottom of the post, or anywhere else.

    Of course not, because using that plugin means that you have to edit your theme file to make the link show up — thats in the instructions:

    http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-print.html#Installation

    hmfwic

    (@hmfwic)

    Oh yeah. I forgot about that. My fault.

    But now that I’ve made the changes to single.php, I’m still not getting the output. What I’m seeing is the blog’s header and footer instead of the plain jane print page.

    site url?

    hmfwic

    (@hmfwic)

    Did I say it isn’t working? Well, now it is. Not sure why but I don’t care. Maybe clearing the cache did some good. ??

    Thanks for your help.

    hmfwic

    (@hmfwic)

    Sure, sorry ’bout that.

    It is http://rosscalloway.com/lunchcounter/

    i guess it is working now?

    hmfwic

    (@hmfwic)

    Yes sir it is. It was my error all along. It’s been so long since I installed it the first time that I kinda forgot about having to edit a template file.

    . . . wiping egg off face

    cool =)

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘WP-Print, missing message body’ is closed to new replies.