WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Photos Plugin

WP Photos Plugin

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 98 total)
  • Alex,
    I’ve got it installed now, but where may I find the ‘Add’ button to post pictures? I’m not getting any errors at any point, so I know it’s installed correctly (or so I thought). Could you possibly give us a screenshot or someone else? Thanks

    You should have added them into wp-admin/edit.php.

    oh yea its 1.2 alright..

    It shure was the 1.2 ..i unsitalled it from my server, i dont think i need the wordpress when i already got a full php forum running..
    zing

    I think I have fixed the problem. It was caused by a combination of an error in my .htaccess and wrong permissions on the wp-photos directory.
    Ian.

    But what part in the instructions does it tell you to put the ‘Add’ button in there? Are we just supposed to know that on our own that we need to create that button?

    Step #4 in the README.

    Ok, thanks. I now finally have it. I guess I will work on the CSS later to get it to display the way I want it to. Thanks for your time and patience.

    It isn’t that serious if it’s working, right? 😉
    I’m guessing it’s a variable naming conflict; something I’m using is confusing the code in wp-blog-header.php.

    I can’t reproduce this on the 1.2 release version of WP, which version of WP are you using?

    I am using the 1.2 release version of WP. I’m absolutely sure of it.

    The above post was mine, sorry. For some reason, I wasn’t signed in when I though I was.

    Ok, next question: what is the MySQL version? I’m wondering if MySQL 3 returns an error on that query with the empty IN clause while MySQL 4 does not.

    The MySQL version is: 4.0.18-standard.

    I’m at a loss then, I can’t reproduce this.

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 98 total)
  • The topic ‘WP Photos Plugin’ is closed to new replies.
Skip to toolbar