WordPress.org

Forums

WP Photo Album Plus
[resolved] wp-photo-album-plus problem (7 posts)

  1. olleicua
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just installed the wp-photo-album-plus plugin and activated it and now the links added to the left navigation in the admin don't work. All of them lead to a page that just says:

    "This page cannot be called directly."

  2. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Do you mean the menu items like Photo Albuma, Upload Photos, Import Photos etc?

    Are you in a multisite environment?

  3. olleicua
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yeah, those are the ones. I'm not sure what you mean by multisite. The site is hosted in a directory that is shared with other sites. I haven't had any problems with other Worpress plugins. Presumably because WordPress knows where its root is and doesn't need to mess with things above it. What might be causing this?

  4. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    If the words superadmin and blogid make sense to you, you are on a multisite installation. In that case the superadmin has to globally activate the plugin. Note: this plugin is not yet fully guaranteed to work on a multisite installation.

  5. olleicua
    Member
    Posted 4 years ago #

    Sorry, nothing about my WordPress installation is multisite. At least, it's not supposed to be. Is it possible I accidentally made it multisite and can change that somehow through the admin? What else could be causing this?

    Thanks,

  6. Jacob N. Breetvelt
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    First switch debug on: put the line define('WP_DEBUG', true); in wp-config.php

    Then de-activate all plugins and then activate wp-photo-album-plus on its own.

    Report any errormessages you may get.

    Try the Settings page in the Photo Albums menu.

  7. olleicua
    Member
    Posted 4 years ago #

    De-activating another of my plugins seemed to fix the problem. It was one I made myself so I guess I'll just have to try to debug this.

    Thanks.

    Peace
    ~Sam

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Photo Album Plus
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic