WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP-PageNavi not working properly on custom pages

WP-PageNavi not working properly on custom pages

  • clestcruz
    Participant

    @clestcruz

    I have created a custom page that will display posts only from a specific category and i have also set wordpress to show only 4 number of post. Now the problem is the “WP-PageNavi” is not working properly. Here is the code.

    <div class=”sixteen columns latest_post”>

    <?php query_posts(‘cat=3’, ‘posts_per_page=-1=-‘); if(have_posts()) : while(have_posts()) :the_post(); ?>
    <div class=”sixteen columns alpha omega outer_box”>
    <div class=”inner_box articles”>

    <!–TITLE OF THE POST –>
    <h3 class=”post-title”>” rel=”bookmark” title=”Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>”><?php the_title(); ?></h3>

    <ul class=”data”>

  • <?php the_author_posts_link() ?> /
  • <?php the_category(‘, ‘) ?> /
  • <?php the_time(‘F jS, Y’) ?> /
  • <?php comments_number() ?>
  • <!–THUMBNAIL –>
    <div class=”align_thumbnail_right”>
    <?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(‘home-thumb’); ?>

    </div>

    <div class=”content”>
    <!–TEXT –>
    <?php the_excerpt(); ?>

    “><span>Read More</span>
    </div>

    </div>

    </div>

    <?php endwhile; endif; >

    <div class=”pagination”>
    <?php wp_pagenavi(); ?>
    </div>

    </div>

    I applied the plugin on the index and it seems to be working fine. But when i tried it on a custom page it doesn’t work. Really hope that someone can help me here since i’m not really good at PHP

  • The topic ‘WP-PageNavi not working properly on custom pages’ is closed to new replies.