WordPress.org

Forums

WP Page Widget
[resolved] WP Page Widgets plugin not working (8 posts)

  1. ksampson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello

    I've seen a few posts on this but can't find a resolution. I installed the latest version (through the dashboard) today, activated the plugin, set settings to have primary widget area customisable and have checked "Available for post type" post and page. When I go to a page and add widgets to the sidebar (having selected "customize"), then click on "Publish" or "Update" the widgets don't appear and the changes aren't saved.

    WordPress 3.2.1 (English) if that helps. Tried several themes, including twenty ten and twenty eleven.

    If I could get this plugin working it would be so helpful!!

    Thank You!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-page-widget/

  2. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Dear ksampson,
    Could you send us your database and wp-content folder zipped we will investigate the case.
    Get my email address here http://codeandmore.com/contact-us/
    Best regards,
    Tien.

  3. ksampson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sent it to you on Thursday. Did you get it?

    Thanks so much for looking at this.

  4. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Dear Kieran,
    Yes we got that. Thanks. We will check base on that.
    Best regards,
    Tien.

  5. sugardaddy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks guys to take a look at what gets wrong. We are many in that case.

  6. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    For WP 3.2.1 default theme you might need to use Sidebar Template when editing a page to have widgets displayed.
    Best regards,
    Tien[ Signature moderated. ]

  7. CodeAndMore
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    We confirmed it is working on
    http://pagewidget.codeandmore.net/test/?page_id=41
    http://pagewidget.codeandmore.net/test/?p=39
    (login with pagewidget / dev)
    Best regards,
    Tien[ Signature moderated. ]

  8. flashtimes
    Member
    Posted 3 years ago #

    THIS WAS THE FIX FOR ME.

    I had the same problem until I deleted all of the widgets in the default section, and ONLY used the Page Widgets. As soon as the default widget section was empty, I stated getting the results I was after.

    Give this a try.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Page Widget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic